Książki/podręczniki/opracowania itp - tylko ten temat

• Autor wątku Autor wątku zapytajek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Dodatkowo mam do sprzedania:

Komentarz do KPK (1-424) - wydrukowany z Lex'a - stan prawny 2012.07.23 - Jan Grajewski (red.) Lech K. Paprzycki
cena 60 zł

Komentarz do części szczególnej zobowiązań - stan prawny 2010.08.01- A. Kidyba (red.)
cena 60 zł

Skrypty warszawskie w formie elektronicznej -
kodeks cywilny - tom I
kodeks cywilny - tom II
kodeks karny - tom I
kodeks karny - tom II
KPC - tom I
KPC - tom II
KSH

cena za całość - 250 zł
cena za poszczególny tom - 50 zł

kontakt: karas0030@o2.pl

Ostatnia edycja:
Witam, odsprzedam materiały z kursu do egzaminu końcowego. Kontakt priv lub 664 365 410

Witam,
Mam do sprzedania zbiory orzecznictwa Becka - prawo cywilne tomy I, II, III - cena 160 zł. Stan bardzo dobry. Kontakt priv. Pozdrawiam

Witam,

sprzedam Stepaniuka wydanie 2013 r. ;)
zero zakreśleń, stan bdb, minimalne zagięcia na 1szej stronie
120 zł, odbiór osobisty Wawa możliwy
kontakt na priv

Witam,

sprzedam Stepaniuka Aplikacja notarialna wydanie 2013 r.
Stan oceniam na db, minimalne zagięcia na kilku stronach.
Cena 70 zł, odbiór osobisty Wawa lub wysyłka.
Szczegóły na priv.

RE: Jak się uczyć do egzaminu radcowskiego 2014 rok?

Może ma ktoś w pdf. skrypt Sędzi Manowskiej z KPC?? jak tak to odkupie. Dajcie znać

ataraxia napisał:
Może ma ktoś w pdf. skrypt Sędzi Manowskiej z KPC?? jak tak to odkupie. Dajcie znać
Rozumiem, ze prawa autorskie mamy w poważaniu, tak?

Nie, kupie książkę od kogoś jak ma. Nie jestem z Warszawy wiec kupić nie moge na miejscu

Niemniej, namawiasz kogoś do łamania prawa. Nie wróży to najlepszej przyszłości w zawodzie prawnika 8)
Przeniosłam posty do właściwego wątku.

witam,

mam do sprzedania nowe, nieużywane:

***moderacja - kRZYK -***
jeśli ktoś jest zainteresowany pisać na prv

Mam komentarz do KC Gniewka (CHBECK, komentarze kodeksowe) praktycznie jak nowy, 5 wydanie z 2013, zakupiony do zeszłorocznego egzaminu - cena 250 zł,
oraz komentarz do KPA Adamiak, Borkowski - wydanie 12 2012 - stan super, kupiona do egzaminu radcowskiego - 199 zł. Zainteresowanych zapraszam na priv. Odbiór Kraków, lub przesyłka pocztowa za opłatą.

Sprzedam Stepaniuka Aplikacja notarialna wydanie 2013 r.
Stan oceniam na db, minimalne zagięcia na kilku stronach.
Cena 70 zł, odbiór osobisty Wawa lub wysyłka.
Szczegóły na mail etpcs2012@gmail.com

Witam,

Mam do sprzedania komplet "skryptów warszawskich" (KK, KPK, KC, KPC(2 tomy), KPA) w oprawie, stan prawny na 20 marca 2013r

Zainteresowanych proszę o kontakt na prv. (możliwy odbiór osobisty okolice Bydgosczy lub wysyłka)

Pozdrawiam

Ponawiam ogłoszenie, ponieważ nie wyświetla się poprzednie

sprzedam nowe, nieużywane:
- orzecznictwo Becka kc t.1-2,kpc, kpa, gospodarcze 2009-2010, gospodarcze,
- testy na aplikację adwokacką Stepaniuka 2012,

używki
- tablice prawo karne materialne
- kazusy z karnego materialnego - Górowski, Bielski...

kontakt tylko PRIV

Czy ktoś ma dostęp do wydawnictwa KIRP niebieskie zeszyty „Zajęcia z prawa cywilnego”

Autor: Piotr Machnikowski, Zajęcia z prawa ubezpieczeń społecznych”

Autorzy: Katarzyna Gonera, Ewa Stryczyńska, „Zajęcia z postępowania cywilnego”

Autor: Henryk Pietrzkowski ????

Chętnie odkupię oryginalne wydanie Systemu prawa cywilnego, tom 4 spadki. Proszę o kontakt na pw.

Mam do sprzedania pełen pakiet orzecznictwa i komentarzy, z którego uczyłem się z sukcesem do egzaminu adwokackiego. Kontakt i pytania -zapraszam na priv. Ceny pakietow do negocjacji !!!

Pakiet karny:
- Komentarz do Kodeksu Karnego - Wiak, Grześkowiak (wyd. Beck), wydanie 2012
- Zbiór orzecznictwa do Kodeksu Karnego, Częśc Ogólna. pod redakcją M. Królikowskiego 2011. Zbiory Orzecznictwa Becka.
- Zbiór orzecznictwa do Kodeksu Karnego, Częśc Szczególna. pod redakcją M. Królikowskiego 2011. Zbiory Orzecznictwa Becka.
- Komentarz do Kodeksu Postępowania Karnego - Boratyńska, Sakowicz, Górski, Ważny (wyd. Beck), wydanie 2012
- Zbiór orzecznictwa do Kodeksu Postępowania Karnego t.I, pod redakcją J. Brylak 2012. Zbiory Orzecznictwa Becka.
- Zbiór orzecznictwa do Kodeksu Postępowania Karnego t.II, pod redakcją J. Brylak 2012. Zbiory Orzecznictwa Becka.

Pakiet cywilny:
- Komentarz do Kodeksu postępowania cywilnego - T. Ereciński tom 1,2,3 (do nieprocesu włącznie) - rok 2010, wyd. LexisNexis
- Komentarz do Kodeksu postępowania cywilnego - Zieliński - od postępowania egzekucyjnego do końca. rok 2012, wyd. Beck
- Orzecznictwo SN w zakresie postępowania cywilnego – okiem praktyków pod redakcją: Andrzeja Tomaszek, Olgi Sztejnert-Roszak rok 2011, wyd. Beck
- Komentarz do Kodeksu Cywilnego - pod red. Krzysztofa Pietrzykowskiego tom I i II - rok. 2011, wyd. Beck
- Orzecznictwo do Kodeksu Cywilnego - Tom I, II, III z wprowadzeniem Krzysztofa Pietzykowskiego, rok 2011, wyd. Beck, Zbiory Orzecznictwa Becka

Pakiet administracyjny:
- Komentarz do Kodeksu Postępowania Administracyjnego - Adamiak, Borkowski - wyd. Beck, rok 2012
- Orzecznictwo do Kodeksu Postępowania Administracyjengo - Rojewski - wyd. Beck, rok 2011, Zbiory Orzecznictwa Becka
- Komentarz do Prawa o postępowaniu przed sądami administracyjnymi - Woś, Knysiak-Molczyk, rok 2012, LexisNexis

Z takimi materialami musi sie udac :) A do kazdego zakupu proponuje jeszcze 'gratis' dodatkowe materialy w wersji elektronicznej, ktore doskonale rozszerza wiedze podrecznikowa o aspekty praktyczne.

Pozdrawiam serdecznie.

Mam do sprzedania komentarz do KPC Manowskiej, dwa tomy, używany tylko na egzaminie. Kontakt na priv. Odbior osobisty Opole lub wysylka.

Witam, mam na sprzedaż: 3 tomy ustaw (do egz adwokackiego i radcowskiego, też na aplikacje) i Stepaniuka testy na aplik. radcowską, 5 wydanie. Mój email aktualny: adam8989pl@o2.pl

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót