Książki/podręczniki/opracowania itp - tylko ten temat

• Autor wątku Autor wątku zapytajek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Witam! Sprzedam:

1) Skrypty warszawskie KC t. I, II, KK t. I, II, KPA, KSH spięte klipsami (brak KPC i KPK)

2) Teksty ustaw Becka t. I, II, III wyd. 7 serii Egzaminy Aplikacje 2013 radcowska i adwokacka

3) Testy C.H.Beck t. I, II, III z serii Prawniczy Egzamin Końcowy Rok 2013

4) Egzaminy Prawnicze Ministerstwa Sprawiedliwości 2013 t. II akta cywilne i karne, t. III akta gospodarcze i administracyjne

Odbiór osobisty możliwy na terenie Rzeszowa lub wysyłka. Więcej na priv.

Witam,

jestem zainteresowana zakupem książki
Zbiór orzecznictwa do Kodeksu Karnego, Częśc Ogólna. pod redakcją M. Królikowskiego 2011. Zbiory Orzecznictwa Becka.

czy aktualne ogłoszenie

Ewelina
e_tomczuk@wp.pl

Witam, kupię za rozsądną cenę pozycję "Metodyka sporządzania pism procesowych w sprawach karnych cywilnych gospodarczych i administracyjnych". Mogą być wydania sprzed 2014 r. :) Priv.

Witam, zdałam egzamin radcowski, mam do sprzedania:

1. KPC - Komentarz w IV tomach z serii "Wielkie Komentarze", tzw. zielone komentarze, red. T. Ereciński, wydanie 4, 2012, LexisNexis. Komplet sprzedam za 400 zł, jak również każdy z tomów oddzielnie za połowę ceny wybitej na okładce.
2. KC - Komentarz w VI tomach z serii "Wielkie komentarze", tzw. zielone komentarze, wydanie 10, 2011, LexisNexis. Komplet sprzedam za 600 zł, jak również każdy z tomów za oddzielnie za połowę ceny wybitej na okładce.

stan wszystkich komentarzy - idealny, bez jakichkolwiek podkreśleń czy dopisków, książki wyglądają jak nowe

komentarze kupiłam kilka dni przed egzaminem i użyłam tylko na egzaminie

odbiór osobisty w Krakowie lub przesyłka pocztą/kurierem

kontakt:
soleo@interia.eu

Pozdrawiam

Witam! Poszukuje wszelkich książek na tematu pracowników samorządu terytorialnego a w szczególności opisujących kwestie ich różnych rodzajów ich odpowiedzialności. Z góry dziękuję za wszelką pomoc.

PS jest to mój pierwszy post więc hej wszystkim oraz jeśli zamieściłem go w złym temacie to wybaczcie. Pozdr.

Witam
Mam do sprzedania komplet skryptów warszawskich : stan prawny marzec 2013
KC,KPC,KK,KPK,KPA - zbindowane, bez żadnych podkreśleń
Niestety tylko wysyłka.
Cena : 280 zł ( z wysyłką)
Wysyłka w ciągu 24h kurierem

Witam,
Chętnie odkupię materiały lub książkę na certyfikat księgowego.
W szczególności chodzi mi o zadania sytuacyjne z Bloku Podatki.

Pozdrawiam
;);););)

Witam serdecznie !!

Z chęcią zakupię książki z zakresu prawa rodzinnego a konkretniej z zakresu obowiązku alimentacyjnego.

Może ktoś z Was pisał magisterkę z tego tematu i posiada literaturę ??

Pozdrawiam

Sprzedam

Nowy (jeszcze zafoliowany)
komentarz do kodeksu postępowania cywilnego pod redakcją M. Manowskiej
edycja jednotomowa, Wydanie 2 LexisNexis
cena 270 zł.

Możliwy odbiór osobisty w Poznaniu.
Zapraszam do kontaktu tomasz.rybski@gmail.com

Ostatnia edycja:
Dzień dobry,
Mam pytanie odnośnie pozycji pt. Indywidualizacja kary, Aleksander Mogilnicki, rok wyd. 1900 Warszawa. Pozostało mi do znalezienia kilka rzadziej spotykanych książek ale te inne postaram się uzyskać przez wypożyczalnie międzybiblioteczne ale w/w pozycji UW nie wypożycza - tak widzę przynajmniej zapis w katalogu on-line. Jestem ciekawy czy ktoś może mieć dostęp do cyfrowej wersji (czy to djvu czy inne pliki). Ewentualnie w których miejscach jeszcze być może się znajdować to wydanie bądź inne ale zawierające poszukiwaną treść. Przeszukałem sieć wszerz i wzdłuż ale albo nie widzę już z tego szukania albo rzeczywiście nie jest dostępna.
Byłbym wdzięczny za wszelkie informacje. Z góry dziękuję za poświęcony czas.:)

Witam,

mam do sprzedania książki przygotowujące do egzaminów wstępnych na aplikację adwokacką, radcowską, notarialną.

http://tablica.pl/oferta/aplikacja-...D5.html?action=show&id=80557287#xtor=EREC-55-[id1]-20140328-[diplayLink]-21304191@1-20140328135341

Mam nadzieję, że nie długo będę miał też do sprzedania multum materiałów przydatnych w przygotowaniach do egzaminu adwokackiego, w tym skrypty warszawskie, notatki, zbiory orzecznictwa, kazusów itd. itp.

Prawo Konkurencji TOM 15 Wyd. C.H. Beck
Nowa z obwolutą. Cena z tyłu - 349 zł. Moja cena - 150 zł.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Witam,
jestem zainteresowany:
- komentarzami do KC, KK, KPK, KW, KPW, KSH, KRiO, KP,
jak najnowsze.
Proszę o oferty tylko najnowszych wydań (ewentualnie przedostatnich) z proponowanymi cenami.
Proszę o kontakt: switek3@wp.pl

Ja natomiasat poszukuję czegoś o umowach w badaniach klinicznych.

Czy ktos z Was pisał pracę magisterską z zakresu obowiązku alimentacyjnego ?? Potrzebuje literatury z tego zakresu

Sprzedam komentarze:
KPK Świeckiego
KC Gniewka
KPC Zielińskiego
KSH - wyd Beck

wszystko stan prawny 2014 r

Kupie/ szukam
- podrecznikow
- dostepu do artykulów płatnych-
- komentarzy prac.. .
itp. materiałow na temat KONTRADYKTORYJNOŚCI w polskim procesie karnym(
generalnie wszystkiego co jest z tym zwiazane łącznie ze zmianami od 2015 r)
Prosze o info kasienka0@autograf.pl
dzieki :)

Ostatnia edycja:
Witam, w jakich podręcznikach mógłbym szukać pojęcia takiego jak "rodzaje zeznań świadka"? Piszę pracę na temat zeznań świadka w postępowaniu administracyjnym i przydałaby mi się pomoc w uzupełnieniu literatury.

Kupię książkę Instytucja prokuratury w Polsce - Halina Zięba-Załucka. Proszę o kontakt

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót