Książki/podręczniki/opracowania itp - tylko ten temat

• Autor wątku Autor wątku zapytajek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Witam serdecznie,
Mam do sprzedania następujące pozycje, przydatne na EGZAMIN NOTARIALNY:
1) Prawo nieruchomości – Strzelczyk – wydanie 3 [2014]
2) Zestaw 350 kazusów – projektów aktów notarialnych.
3) Zestaw 20 kazusów – projektów opinii/odmów.
4) Rozwiązania do wybranych kazusów z zestawu.
5) Opracowania najistotniejszych zagadnień – reprezentacje, pierwokupy, itd.
6) Notatki z aplikacji notarialnej w Warszawie 2013-2015

O szczegóły proszę pytać w prywatnych wiadomościach:)

Dzień dobry,

mam do sprzedania zestaw książek na egzamin na aplikację radcowską / adwokacką.

1) Aplikacja od ogółu do szczegółu A. Heliosz, wyd. 2015 r. - 60,00 zł.
2) Aplikacja w pytaniach i odpowiedziach Tom I i II, wyd. 2015 r. - 160,00 zł.
3) M. Stepaniuk - aplikacja radcowska - testy, wyd. 2015 r. - 160,00 zł.
4) Egzaminy aplikacyjny - teksty ustaw - TOM I, II i III, wyd. 2015 r. - 150,00 zł.

Sprzedam książki pomocne do przygotowania się do egzaminu zawodowego radcowskiego/adwokackiego.
1. Metodyka sporządzania umów gospodarczych Cempura 2014 r.
2. Akta karne dla aplikantów Igor Tuleya 2014 wyd. Wolter Kluwer
3. Akta administracyjne dla aplikantów wyd. Lexis Nexis
4. Akta cywilne dla aplikantów – ksero zbindowane
5. Apelacja w postępowaniu cywilnym Manowska wyd. 2
6. Komentarz Nieproces Ad exemplum
7. Kodeks postępowania cywilnego kazusy
8. Prawo administracyjne zbiór ustaw z orzecznictwem – seria egzaminacyjna Ad exemplum
9. Kodeks cywilny – orzecznictwo – C.H. Beck
10. Postępowanie cywilne Lexis Nexis – kazusy J. Bodio
11. Kodeks spółek handlowych – kazusy
***mod***
Proszę o kontakt na priv

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Witam,
posiadam do sprzedaży, w bardzo dobrym stanie, używane podczas przygotowań do egzaminu radcowskiego 2015 i w jego trakcie, następujące książki:
1) Kodeks postępowania cywilnego. Orzecznictwo Aplikanta, Utrata Marta, Wydawnictwo: C.H. Beck, rok publikacji: 2015 – cena: 90 zł,
2) Kodeks cywilny. Orzecznictwo Aplikanta,Utrata Marta, Wydawnictwo: C.H. Beck, rok publikacji: 2015 – cena: 85 zł,
3) Apelacje karne. Zagadnienia praktyczne, akta i kazusy,Kapiński Zbigniew, Wydawnictwo: C.H. Beck, rok publikacji: 2015 – cena: 60 zł,
4) Kodeks postępowania karnego. Komentarz. II tomy, pod redakcją: Świeckiego Dariusza, Wydawnictwo: LexisNexis, rok publikacji: 2013 – cena: 200 zł.
5) Kodeks spółek handlowych. Wybór orzecznictwa. Dumkiewicz Małgorzata,Wolters Kluwer, rok publikacji: 2015 - cena: 80 zł,
6) Umowy, pisma i pisma procesowe w sprawach handlowych. Pabis Robert, Wydawnictwo: C.H. Beck, rok publikacji: 2013 - cena: 140 zł

ceny do negocjacji!
zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: asiabart86@tlen.pl

Mam do sprzedania materiały ułatwiające przygotowanie do EGZAMINU NOTARIALNEGO. Unikatowe, bardzo pomocne rzeczy - kazusy i ich rozwiązania, pierwokupy (zbieg pierwokupów, wyjątki itd.), wyciągi z ustaw, podatki, najważniejsze orzeczenia, multum praktycznych rzeczy, których nie znajdzie się w książkach i komentarzach.

Ponadto mam na sprzedaż dwie książki - są nowe:

1. Małgorzata Król - "Opinie prawne w praktyce", wyd. C.H. Beck, 65zł (detaliczna 89zł).

2. Adam Bieranowski - "Służebność mieszkania", wyd. LexisNexis, 70zł (detaliczna 99zł).

oraz używane (stan dobry+):

3. Kazimierz Kruczalak - "Prawo handlowe - zarys wykładu", wyd. LexisNexis, 30zł.

4. Leszek Garlicki - "Polskie prawo konstytucyjne - zarys wykładu", wyd. LIBER, 30zł.

Cześć! :)

Mam do sprzedania książki do nauki na egzamin wstępny na aplikację adwokacką.

* Mariusz Stepaniuk, Aplikacja adwokacka, wyd. 7 - 130 zł,
* Katarzyna Czajkowska-Matosiuk, Aplikacje prawnicze w pytaniach i odpowiedziach, Tom 1-3, wyd. 8 - 220 zł,

Książki są NIEUŻYWANE.

Witam,

Mam do sprzedania komplet SKRYPTÓW WARSZAWSKICH (1 tom KC, 2 tomy KPC, 2 tomy KK, 2 tomy KPK, 1 tom KSH, 1 tom KPA). Stan prawny na dzień 28.08.2012 roku.

Skrypty są niezniszczone, nie ma żadnych podkreśleń.
Okazały się bardzo pomocne na zdanym egzaminie radcowskim.

Cena 190 złotych + koszty przesyłki.
Kontakt na priv.

Witam,
Mam do sprzedania materiały niezbędne na egzamin radcowski/adwokacki 2016. Większość tytułów jest w dobrym stanie i została zakupiona jedynie z myślą zdania egzaminu w 2015 i tylko wtedy użyta z pomyślnym wynikiem. Najbardziej zależałoby mi na sprzedaży całości. W wypadku zainteresowania proszę o kontakt na mail martyn1987@tlen.pl.

Promocja ! W wypadku łącznego zakupu wszystkich tytułów cena będzie wynosić 1200 zł plus koszty wysyłki. Na terenie Szczecina możliwość darmowego dowozu książek.

Metodyki:
1. Postępowanie odwoławcze w sprawach karnych. Komentarz. Orzecznictwo oraz suplement wzory Dariusz Świecki wydanie I Warszawa 2013 – cena z okładki 89 zł – cena 35 zł,
2. Apelacja w postępowaniu cywilnym. Komentarz. Orzecznictwo Małgorzata Manowska oraz suplement przykłady cena z okładki 89 zł – cena 35 zł,
3. Skarga i skarga kasacyjna w postępowaniu sądowoadministracyjne Komentarz Orzecznictwo oraz suplement wzory Hanna Knysiak-Molczyk wydanie I – cena z okładki 89 zł – cena 35 zł,

Orzecznictwo:
1. Kodeks postępowania cywilnego. Orzecznictwo Aplikanta Warszawa 2014 – cena z okładki 149 zł – cena 75 zł,
2. Kodeks postępowania administracyjnego. Orzecznictwo Aplikanta Warszawa 2014 – cena z okładki 119 zł – cena 60 zł,
3. Kodeks karny, Kodeks postępowania karnego. Orzecznictwo Aplikanta Warszawa 2014 – cena z okładki 149 zł – cena 75 zł,
4. Kodeks cywilny Kodeks system edycja trzecia BECK – cena z okładki 99 zł – cena 40 zł,

Komentarze:
1. Kodeks spółek handlowych. Komentarz, Zbigniew Jara 2014, – cena z okładki 349 zł – cena 200 zł,
2. Kodeks postępowania administracyjnego. Komentarz Borkowiak/Adamiak– cena z okładki 299 zł – cena 150 zł,
3. Kodeks Karny Grześkowiak, K.Wiak Warszawa 2014 – cena z okładki 279 zł – cena 140 zł,
4. Ustawa o gospodarce nieruchomościami Bieniek, Kalus, Marmaj, Mzyk wydanie 3– cena z okładki 169 – cena 50 zł,
5. Kodeks rodzinny i opiekuńczy. Komentarz, Henryk Dolecki (red.) , Tomasz Sokołowski (red.), Warszawa 2013, wydanie II 0 cena z okładki – cena z okładki 149,00 zł – cena 100 zł,
6. Kodeks karny praktyczny komentarz. Komentarz Magdalena Budyn-Kulik , Patrycja Kozłowska-Kalisz , Marek Kulik , Marek Mozgawa (red. naukowy) 2 wydanie – cena z okładki 120 zł- cena 40 zł,
7. Kodeks postępowania cywilnego Komentarz pod redakcją Małgorzaty Manowskiej wydanie 2 Warszawa 2013 – cena z okładki 349 zł – cena 150 zł,
8. Prawo o postępowaniu przed sądami administracyjnymi Komentarz pod redakcją prof. R. Hausera, prof. Marka Wierzbowskiego, Warszawa 2013 – cena z okładki 299 zł – cena 140 zł,
9. Kodeks Cywilny Gniewek Machnikowskii 6 wydanie Warszawa 2014 – cena z okładki 349 – cena 150 zł,
10. Prawo budowlane Komentarz pod. Redakcją Z.Niewiadomskiego 4 wydanie Warszawa 2011 – cena z okładki 199 zł – cena 50 zł

Kazusy:
Postępowanie cywilne Małgorzata Manowska Warszawa 2012 – cena z okładki 55 zł – cena 20 zł ,

Witam serdecznie,
2) Aleksander Oleszko - Akty notarialne - 2 wydanie [2015]
3) Zestaw 350 kazusów – projektów aktów notarialnych.
4) Zestaw 20 kazusów – projektów opinii/odmów.
5) Rozwiązania do wybranych kazusów z zestawu.
6) Opracowania najistotniejszych zagadnień – reprezentacje, pierwokupy, itd.

O szczegóły proszę pytać w prywatnych wiadomościach

Witam serdecznie,

Jakie podręczniki szczególnie polecacie do nauki do:
- prawa publicznego gospodarczego
- postępowania cywilnego
- prawa rodzinnego
- prawa spadkowego
- prawa finansów publicznych
- prawa handlowego?

Będę wdzięczny za pomoc.

Do handlowego najlepiej kup sobie Prawo handlowe A. Kidyby z serii Studia Prawnicze wyd. Beck.

Mam do sprzedania materiały ułatwiające przygotowanie do EGZAMINU NOTARIALNEGO. Unikatowe, bardzo pomocne rzeczy - kazusy i ich rozwiązania, pierwokupy (zbieg pierwokupów, wyjątki itd.), wyciągi z ustaw, podatki, najważniejsze orzeczenia, multum praktycznych rzeczy, których nie znajdzie się w książkach i komentarzach. Cena - 80zł.

Ponadto mam na sprzedaż dwie książki - są nowe:

1. Małgorzata Król - "Opinie prawne w praktyce", wyd. C.H. Beck, 65zł (detaliczna 89zł).

2. Adam Bieranowski - "Służebność mieszkania", wyd. LexisNexis, 70zł (detaliczna 99zł).

oraz używane (stan dobry+):

3. Kazimierz Kruczalak - "Prawo handlowe - zarys wykładu", wyd. LexisNexis, 30zł.

4. Leszek Garlicki - "Polskie prawo konstytucyjne - zarys wykładu", wyd. LIBER, 30zł.

3) Zestaw 370 kazusów – projektów aktów notarialnych.
Pozdrawiam

Sprzedam testy.
Egzamin wstępny na aplikację notarialną. Testy M. Stepaniuk 2014
cena do uzgodnienia.

Nowelizacja prawa karnego 2015. Komentarz

Krakowski Instytut Prawa Karnego, książka nowa- nigdy nie używana;70zł
mój email; pazuzu81@o2.pl

KUPIĘ

Aleksandra Cempura, Anna Kasolik Metodyka sporządzania umów gospodarczych.

Materiały do pracy mgr

Witam

Sprzedam materiały do pracy mgr na temat Postępowanie w sprawach z oskarżenia prywatnego w polskim procesie karnym (uwzględniony aktualny stan prawny).

Pozdrawiam

Witam serdecznie,
Mam do sprzedania następujące pozycje, przydatne na EGZAMIN NOTARIALNY 2016:
1) Aleksander Oleszko - Akty notarialne - 2 wydanie [2015]
2) Nieruchomości – Problematyka prawna – Bieniek, Rudnicki – Wydanie 6 [2011]
6) Opracowania najistotniejszych zagadnień – reprezentacje, pierwokupy, dokumenty zagraniczne, podatki w praktyce notarialnej, wykreślenia z księgi wieczystej, odmowa dokonania czynności notarialnej itd.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
mgnot
Mezczyzna.gif
, proszę ograniczyć ten ogłoszeniowy spam albo się pożegnamy.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót