kto przyznaje immunitety,gdzie składać skargi, kto może mieć immunitet?

• Autor wątku Autor wątku r12345ja
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
R

r12345ja

Zbanowany
Odpowiedzi
18
Dzień dobry

1.
jaka instytucja w Polsce wydanie immunitet wszelkiego rodzaju, że przez wszystkie granice może wejść bez sprawdzenia.

2.
Kto może dostać immunitet, czy każdy obywatel RP, czy tylko
a. sędziowie i sędzina (pan i pan)
b. Ministrowie, posłowie, senatorowie, dyplomacji, premierzy, prezydent
c. Policja, straż miejska
d. Każda instytucja Polsce.
e. Zwykła osoba

3.
Gdzie można składać skargę odnośnie przyznania immunitetu. pomijając instytucję Ministerstwo Sprawiedliwości, Sąd Najwyższy, Policja, Straż Miejska itd.

Dziękuje za odpowiedz

Kto sformułował te pytania? Są bez sensu.

proszę o pomoc kto wydanie imunitety

Okay, by lepiej zrozumiec twoj problem,
w zwiazku z jaka sprawa albo czym stawiasz to pytanie ?

po prostu nieznana mi osoba dostała immunitet nie mając nic spólnego z prawem, ani politykami i teraz robi w kraju co tylko jej się podoba po za krajem podejrzewam też i tej osobie nie można odebrać immunitetu Sąd Najwyższy się nie zgadza bo ta osoba dostając immunitet zaczęła łamać przestępstwo co prawda tą osobę spotkałem tylko raz tak mi się wydaje. i chce złożyć skargę, że bez żadnych podstaw przydzielają obcym osobą nie związanym w prawem i politykami zwykłą osobą z ulicy immunitet. i chce do tej instytucji złożyć skargę co prawda nie posiadam danych tej osoby, której przyznali immunitet, ale ogólnie chce złożyć skargę dlaczego władza w kraju przyznaje osobą z ulicy immunitety, że nie można ją ruszyć kim ona jest dla kraju, wiem tylko tyle, że Minister Sprawiedliwości namówił polityków do przyznania tej osobie immunitet po wielu próbach osoba dostała immunitet i teraz Sąd Najwyższy broni tą osobę, żeby nie odebrano jej immunitetu a są dowody na to że złamała prawo

Więc moje pytanie kto przyznaje immunitety i gdzie można złożyć skargę o przyznanie immunitetu

nieznana mi osoba dostała immunitet nie mając nic spólnego z prawem, ani politykami

Jedyne co mi przychodzi na myśl, to immunitet dyplomatyczny. Czym ta osoba się zajmuje? Skoro jest ci nie znana, to skąd tyle o niej wiesz?

zaczęła łamać przestępstwo

Raczej popełniać.

co prawda nie posiadam danych tej osoby, której przyznali immunitet

Nie posiadasz danych, ale wiesz że ma immunitet i popełnia przestępstwa w kraju i zagranicą?

wiem tylko tyle, że Minister Sprawiedliwości namówił polityków do przyznania tej osobie immunitet

To tak nie działa...

Sąd Najwyższy broni tą osobę, żeby nie odebrano jej immunitetu a są dowody na to że złamała prawo

Nie dam głowy, ale skoro ta osoba ma immunitet to Sąd Najwyższy nie ma chyba legitymacji, żeby w ogóle zajmować się jej sprawą?

nie wiem czy mogę mówić tu o moich problemie i rodzinie, dla bezpieczeństwa moim mojej rodzinnie, ale wiem kto może podać, inaczej instytucja, która tą osobę oraz kto może udowodnić jak zdobyła immunitet i co zrobiła oraz ma dowód na to że Sąd Najwyższy nie zgadza się na cofnięcie immunitetu nawet, że przestępstwo jest spowodowane karą pozbawienia wolność i odebraniem immunitetu

ta instytucja jak się dowiedziałem napisała pismo do Sadu Najwyższego o odebranie immunitetu tej osobie, ale Sąd Najwyższy po prostu daje tej osobie drugą szansę może pomoże prasa i tv jak wyśle sowie zeznanie i coś w końcu zrobią z tą osobą

r12345ja
Mezczyzna.gif
- Wypisuje Pan bzdury.

widzę, że mi nikt nie wierzy mam nadzieje, że tak instytucja powie prawdę
co prawda oni przyszli do mnie pierwszy i ostatni raz ale nie pokazali legitymacji tylko powiedzieli kim są, ale nie wiem jak się skończyła rozmowa bo zostałem wyłączony.
ale jak przypomni mi się więcej szczegółów do wyśle dokumenty do odpowiednich władz, które się dzieją że życia ja i moja rodzina niema może na beznadziejne uzasadnienie dokumentów może mi pomogą. oby was to nie spotkało co mnie.

widzę, że na to forum nie mogę liczyć nic. dziękuję osobą za chęć pomocą

r12345ja napisał:
widzę, że mi nikt nie wierzy
dziwisz się?
r12345ja napisał:
co prawda oni przyszli do mnie pierwszy i ostatni raz ale nie pokazali legitymacji tylko powiedzieli kim są, ale nie wiem jak się skończyła rozmowa bo zostałem wyłączony.

cos wiecej na ten temat?

@r12345ja nie możesz napisać, kim jest z zawodu ta osoba i skąd posiadasz informację, że chroni ją immunitet? Może ktoś po prostu wprowadził cię w błąd. A nie udzielając takich informacji dajesz nam podstawy do myślenia, że to ty wprowadzasz nas w błąd i cały ten wątek jest jednym wielkim żartem.

A jak nie chcesz przybliżyć choć trochę twojego "problemu" to wpisz w google hasło "immunitet" i po krótkiej lekturze sam dojdziesz do wniosku, że część twoich słów jest zupełnie pozbawiona sensu.

Sąd Najwyższy nie zgadza się na cofnięcie immunitetu

Sąd Najwyższy przecież nie zawsze ma cokolwiek do powiedzenia w sprawie immunitetu.

Ostatnia edycja:
piszesz o osobie ktora raz widziales a duzo o niej wiesz...masz dowody na to ze popelnia przestepstwa?? czy ta osoba ci grozila badz zagraza tobie i twojej rodzinie??

Obawiam się, że przyczyną problemu jest Alzheimer i mam nadzieję, że autor wątku skontaktuje się z lekarzem bądź farmaceutą.:D

Teraz już się sami nakręcacie, bez udziału autora wątku. :-o

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót