Ktoś blokuje moje miejsce parkingowe

• Autor wątku Autor wątku Daniel369
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

Daniel369

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
27
Mam problem z kimś kto cały czas staje od 3 tygodni na moim miejscu parkingowym. Nie jestem wstanie nawet postawić blokady parkingowej. Z takim chamstwem i bezczelnością spotkałem się pierwszy raz w życiu. Facetowi zostawiłem kartki z info, nic, kartki znikały. Straż miejska i policja nic nie chcą zrobić bo mówią, że nic nie mogą. Jakieś rady jak usunąc ten samochód?

Dodam, że osiedle jest ogrodzone ze szlabanem. Każdy kto ma dostęp do osiedla wie, że te miejsca są prywatne i do kogoś należą.

Póki co prosiłbym o zostawienie łapki w dół w spisie tablic na tablica-rejestracyjna.pl

Tablice: NE 4756A

Dodatkowo pytanie. Czy przy aż takim skur******twie policja przypadkiem nie może zainterweniować i odholować ten samochód na koszt właściciela?

W nagorszym przypadku bede musiał działać na własną ręke.

Ostatnia edycja:
Czy miejsce jest prawidłowo oznakowane jako zarezerwowane / prywatne?

Kupione na własność, wpisane do księgi na mnie. Na osiedlu ostatnio doszło oznakowanie. Mimo wszystko straż miejska powiedziała mi, że neizależnie jakie by tam były znaki to mają to gdzieś i tak nie odholują.

Daniel369 napisał:
Na osiedlu ostatnio doszło oznakowanie. Mimo wszystko straż miejska powiedziała mi, że neizależnie jakie by tam były znaki to mają to gdzieś i tak nie odholują.

Jaki znak jest przed wjazdem na parking a jaki przy miejscu parkingowym?

mi ktoś zastawiał bramę do garażu w podwórku i też nic nie mogą bo podwórko to nie droga publiczna a tylko z tej mogą odholować jak się znalazł ten co zastawia to jeszcze do mnie miał pretensję i do bitki się rzucał takie mamy społeczeństwo policję itp.

Powrót