K
Kaczusek151
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam w ubiegła środę wysłałem telefon IPhone 6s Plus za pobraniem 910zl .Kupujacy nie pytał się ani o gwarancje rozruchowa ani o nic zapytał tyko czy telefon sprawny . Na drugi dzień paczke odebrał i po kilku godzinach napisał ze aparat noe działa ze bateria odrazu zaczął ze chce koszty za naprawę i zaczął podawać jakieś kwoty 250zl za aparat ja wysyłając screena ze w serwisie u mnie około 100-150zl napisał ze to cena za aparat a jeszcze kamerka ... powiedział ze pójdzie do znajomego i wgl ktory naprawia telefonu . W pitek napisał ze znajomy powiedział mu „za aparat 150zl JAK DLA MNIE” dzisiaj (poniedziałek) pisze ze idzie do innego salonu po kilku godzinach ze telefon jest wgl nie sprawny ze porozwiercany i wgl niby było w nim grzebane i cytując jego wiadomości „podaje Pan dane odsyłam pacKe Pan mi pieniądze albo idę na policję „ z tym ze wiem ze telefon wysłałem sprawny ... i pisze ze ma „świadków ze telefon był nie sprawny „ z tym ze ja też mam dużo osób które potwierdza ze był sprawny . Co z tym on może zrobić ? Coś mi grozi ?