E Errorr Nowy użytkownik Dołączył 02.2010 Odpowiedzi 1 16 Luty, 2010, #1 Witam,jutro mam kwalifikacje wojskową, będą jakieś konsekwencje jeśli się nie stawie? Poza tym jeszcze nie mam wyrobionego dowodu,z czym miałbym iść?
Witam,jutro mam kwalifikacje wojskową, będą jakieś konsekwencje jeśli się nie stawie? Poza tym jeszcze nie mam wyrobionego dowodu,z czym miałbym iść?
emi_im Użytkownik Dołączył 03.2009 Odpowiedzi 233 22 Luty, 2010, #3 Errorr napisał: Witam,jutro mam kwalifikacje wojskową, będą jakieś konsekwencje jeśli się nie stawie? Poza tym jeszcze nie mam wyrobionego dowodu,z czym miałbym iść? Kliknij, aby rozszerzyć... Paszport też może być W sumie dlaczego nie chcesz iść ? Teraz do wojska biora chętnych Ciebie z kat. B dadzą do rewerwy :lol:
Errorr napisał: Witam,jutro mam kwalifikacje wojskową, będą jakieś konsekwencje jeśli się nie stawie? Poza tym jeszcze nie mam wyrobionego dowodu,z czym miałbym iść? Kliknij, aby rozszerzyć... Paszport też może być W sumie dlaczego nie chcesz iść ? Teraz do wojska biora chętnych Ciebie z kat. B dadzą do rewerwy :lol: