D
darwin112
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam Serdecznie,
Dostałem wezwanie do zapłaty od KKZ.edu.pl po roku od zgłoszenia.
Wcześniej wypełniłem taki formularz jak poniżej i wysłałem go do nich na maila i teraz żądają ode mnie zapłaty w wysokości 1897PLN.
Czy mogę dokonać reklamacji po otrzymaniu kursu? Czy czas na reklamację liczy się od podpisania zgłoszenia czy od otrzymania kursu?
Zaniechałem dalszych czynności, ponieważ znalazłem dobrą pracę bez kursu. Czy mogę coś z tym zrobić, gdy widnieje tam taki zapis?
"∗ Oświadczam, iż w przypadku niedopełnienia formalności wynikających z moich zaniedbań niezbędnych do przeprowadzenia
szkolenia finansowanego z Urzędu Pracy, zobowiązuję się do zwrotu kwoty wynoszącej równowartość kosztu pakietu
szkoleniowego."
Pomóżcie! Pozdrawiam!
FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
NR 5255/2019
DANE OSOBOWE OSOBY ZAKWALIFIKOWANEJ NA SZKOLENIE:
1. Imię :
………………………………………………………………………………………………
2. Nazwisko: ……………………………………………………………………………………….
3. PESEL:
……………………………………………………………………………………………..
4. Adres zamieszkania: ……………………………………………………………………….
5. Płeć: M ☐ K ☐
6. Wykształcenie:
podstawowe ☐
zawodowe ☐
średnie ☐
wyższe ☐
WYBRANY PAKIET SZKOLENIOWY:
1. Pakiet szkoleniowy pod nazwą: Kurs Technika grafiki i poligrafii cyfrowej z elementami
kucharza
2. Koszt pakietu szkoleniowego (finansowane ze środków Urzędu Pracy): 1897,00 zł
∗ Oświadczam, iż jestem osobą pełnoletnią,
∗ Oświadczam, iż jestem osobą niekaraną,
∗ Oświadczam, iż na dzień wypełnienia formularza posiadam status osoby bezrobotnej.
∗ Oświadczam, iż zobowiązuję się do uczestnictwa w kursie zorganizowanym i finansowanym dla mnie ze środków publicznych
Urzędu Pracy.
∗ Oświadczam, iż jestem świadom że szkolenia mają na celu aktywizację zawodową mojej osoby na rynku pracy.
∗ Oświadczam, iż w przypadku niedopełnienia formalności wynikających z moich zaniedbań niezbędnych do przeprowadzenia
szkolenia finansowanego z Urzędu Pracy, zobowiązuję się do zwrotu kwoty wynoszącej równowartość kosztu pakietu
szkoleniowego.
∗ Oświadczam, że wszystkie dane zawarte w tym formularzu są poprawne i zgodne z prawdą.
…………………………………………………
Data oraz podpis
Dostałem wezwanie do zapłaty od KKZ.edu.pl po roku od zgłoszenia.
Wcześniej wypełniłem taki formularz jak poniżej i wysłałem go do nich na maila i teraz żądają ode mnie zapłaty w wysokości 1897PLN.
Czy mogę dokonać reklamacji po otrzymaniu kursu? Czy czas na reklamację liczy się od podpisania zgłoszenia czy od otrzymania kursu?
Zaniechałem dalszych czynności, ponieważ znalazłem dobrą pracę bez kursu. Czy mogę coś z tym zrobić, gdy widnieje tam taki zapis?
"∗ Oświadczam, iż w przypadku niedopełnienia formalności wynikających z moich zaniedbań niezbędnych do przeprowadzenia
szkoleniowego."
Pomóżcie! Pozdrawiam!
FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
NR 5255/2019
DANE OSOBOWE OSOBY ZAKWALIFIKOWANEJ NA SZKOLENIE:
1. Imię :
………………………………………………………………………………………………
2. Nazwisko: ……………………………………………………………………………………….
3. PESEL:
……………………………………………………………………………………………..
4. Adres zamieszkania: ……………………………………………………………………….
5. Płeć: M ☐ K ☐
6. Wykształcenie:
podstawowe ☐
zawodowe ☐
średnie ☐
wyższe ☐
WYBRANY PAKIET SZKOLENIOWY:
1. Pakiet szkoleniowy pod nazwą: Kurs Technika grafiki i poligrafii cyfrowej z elementami
kucharza
2. Koszt pakietu szkoleniowego (finansowane ze środków Urzędu Pracy): 1897,00 zł
∗ Oświadczam, iż jestem osobą pełnoletnią,
∗ Oświadczam, iż jestem osobą niekaraną,
∗ Oświadczam, iż na dzień wypełnienia formularza posiadam status osoby bezrobotnej.
∗ Oświadczam, iż zobowiązuję się do uczestnictwa w kursie zorganizowanym i finansowanym dla mnie ze środków publicznych
Urzędu Pracy.
∗ Oświadczam, iż jestem świadom że szkolenia mają na celu aktywizację zawodową mojej osoby na rynku pracy.
∗ Oświadczam, iż w przypadku niedopełnienia formalności wynikających z moich zaniedbań niezbędnych do przeprowadzenia
szkoleniowego.
∗ Oświadczam, że wszystkie dane zawarte w tym formularzu są poprawne i zgodne z prawdą.
…………………………………………………
Data oraz podpis
Załączniki
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.