Dlaczego jest Pani w stosunku do mnie taka agresywna? Czy Pani sobie zdaje sprawę ,że codziennie ludzie umierają? Dzienne statystyki umieralności:
328 osób umiera na nowotwory z waszej winy bo w tym chorym świecie liczy się tylko kasa i zysk.
15 osób dziennie popełnia samobójstwa z waszej winy bo gnoicie ludzi i psychika im siada bo nie wytrzymują tego wyścigu szczurów.
xx - liczby mordowania nienarodzonych dzieci.
Na świecie:
- tyiące umierają z głodu.
-setki osób jest gwałconych, wykorzystywanych.
-tysiące ginie w wojnach bo komuś się marzy ropka i wpływy.
WIęc przynajmniej teraz będzie jakaś sprawiedliwość w ,której bogate cwianiaczki dostaną za swoje. Czy to jest troll? Oczywiście ,że nie. Biedak w Polsce może zdychać i macie wywalone. Biedak w Polsce może zarabiać 2 tysiące i macie to gdzieś ,za co będzie żył.
Mnie ta sprawa nie dotyczy bo jestem młody więc się z tego śmieję. Pomijam już ,że liczba zakażeń jest śmieszna i dotyczy głównie tylko starych ludzi ,a media nakręcają sprawę.
Może dzięki temu wirusowi przestaniecie szmacić ludzi, zmieniać ciągle przepisy prawa, skłócać obywateli. Będziecie bardziej ludzcy i otwarci na cierpienia zwykłych szarych ludzi ,a nie tylko ciągle powiększać własny kapitał, majątek.