L4 a praktyka

• Autor wątku Autor wątku kuchwaleojczyzny
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kuchwaleojczyzny

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam
Tak jak widac po temacie moj problem polega na tym, ze chcialbym odbyc praktyke badz staz (moze byc nawet nie platny).Problem jest taki, ze jestem obecnie na zwolnieniu lekarskim.za jakies 2 miesiace bede starac sie o rente rehabilitacyjna. Czy istnieje taka mozliwosc aby bedac na zwolnieniu lekarskim moglbym odbyc jakas praktyke?Obecnie jestem studentem i chce po prostu zdobyc doswiadczenie a szkoda mi tego czasu ktory marnuje teraz w domu.

pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz.

No niestety tak to musze okreslic.Lecze sie juz 2 lat ai chyba jeszcze troszke leczenia mnie czeka.Jak wiadomo w terazniejszym swiecie nie jest lekko i w moim wieku trzeba zdobywac doswiadczenie itp bo pozniej zostanie sie na lodzie.
Tak wiec oprocz twojego komentarza do mojego posta znasz moze odp czy tylko tak musiales cos napisac?

Zmartwię Cię młody człowieku, ale prawo zabrania zatrudniania chorych. Dotyczy to także praktyk i stażu.

no niestety jestem tym faktem zmartwiony bo mam juz dosc tego niczego nie robienia :(

Dziekuje bardzo za odp

Pozdrawiam serdecznie

Natomiast choroba nie przeszkadza w dokształcaniu się. Niegdyś leżąc w szpitalu przygotowywałem się do sesji egzaminacyjnej.

Racja, jednak w tych czasach przy poszukiwaniu dobrej pracy liczy sie tylko doswiadczenie...Niestety...

Powrót