Leasingodawca nie odpowiada na reklamcje

• Autor wątku Autor wątku Krzyaiek1987
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Krzyaiek1987

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam, w pażdzierniku 2019 kupowalem polise oc wybralem sobie sam i przeslalem *** prsez 3 tygodnie nic nie odpisywali w koncu napisali ze akceptuja ale musi byc polisa oplacona przeslalem potwierdzenie wplaty i cisza po miesiacu bank wystawil mi druga polise nie informujac za 3500 prosilem o anulacje zadnej odpowiedzi udalo mi sie w oatatnim dniu rozwiazac w avive w grudniu mail od *** ze przyjmuja reklamacje i zostalem bez polisy prosilem ich o wznowienie polisy od 17 grudnia do dzis nie odpowiedzieli co moge w takiej sytuacji zrobic twierdza ze maja 60 dni na odp.

moderacja

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Regand napisał:
W jaki sposob przeslales? Co umowa leasingowa mowi na temat formy komunikacji?

Obca polise trzeba bylo przeslac wniosek mailem wyslalem prsed czasem jednak oni wogole nie odpowiadali. Teraz rozwiazali umowe oc mija 30 dni wysylam naile dzwonie i zadnej informaxji prosimy czekac itd

Krzyaiek1987 napisał:
Obca polise trzeba bylo przeslac wniosek mailem wyslalem prsed czasem jednak oni wogole nie odpowiadali. Teraz rozwiazali umowe oc mija 30 dni wysylam naile dzwonie i zadnej informaxji prosimy czekac itd
Twój opis sytuacji nie zgadza się z moimi doświadczeniami jako leasingobiorcy.
Coś musiałeś "sknocić".

WCJ napisał:
Twój opis sytuacji nie zgadza się z moimi doświadczeniami jako leasingobiorcy.
Coś musiałeś "sknocić".
Dzien przed koncem czasu na wyslanie dokumentow *** dopiero raczyl poinformowac ze akceptuja polise i prosza o dokumenty nie przeslalem gotowej polisy boblubk z avivy mial blad zaplacilem przelewem i wyslalem potwierdzenie po miesiacu wystawili polise swoja na dzis dzien nie wiadomo czy mam polise czy anulowali 30 dni mija jutro jak rozwiazuja ta sprawe nie noge zrobic przegladu bie wiem czy prawnikncos pomoze

moderacja

Krzyaiek1987 napisał:
Dzien przed koncem czasu na wyslanie dokumentow *** dopiero raczyl poinformowac ze akceptuja polise i prosza o dokumenty nie przeslalem gotowej polisy boblubk z avivy mial blad zaplacilem przelewem i wyslalem potwierdzenie po miesiacu wystawili polise swoja na dzis dzien nie wiadomo czy mam polise czy anulowali 30 dni mija jutro jak rozwiazuja ta sprawe nie noge zrobic przegladu bie wiem czy prawnikncos pomoze

Wybacz, ale to co napisałeś to bełkot.

W pażdzierniku przesłałem wszystkie potrzebne dokumenty do akceptacji przez *** firma nie odpowiedziała na maila przez 2 tygodnie odzywając się dosłownie na kilkanaście godzin przed końcem czasu na złożenie dokumentów powiedzieli że akceptują polisę z *** wysłałem polisę potwierdzenie przelewu po miesiącu przyszła faktura z *** na OC bez żadnych wyjaśnień poprosiłem o aunulacje jej ale nie byli skłonni tego zrobić i znów kontaktu z nimi nie było w ostatnim dniu zerwałem umowę z *** oddali kasę minął kolejny miesiąć dostaje maila z *** że przychylili się na naszą prośbę i polisą anulują od razu zadzwoniłem że już nie ma żadnej polisy było to 17 grudnia i do dziś 20 stycznia na 15 maili telefonów nie odezwali się. Nie mogę zrobić przeglądu nie wiem czy ponownie założyli oc masakra...

moderacja

Powrót