Likwidator mobilny *** a odwołanie

• Autor wątku Autor wątku szymens8
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

szymens8

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam,
Po uszkodzeniu pojazdu dostałem propozycję przez telefon i na emaila z wyceną szkody na 800zl. Nie zgodziłem się na nią i przysłano do mnie likwidatora mobilnego który wycenił szkodę na 1500zl i na moje pytanie "czy muszę podjąć teraz decyzje" odpowiedział "no tak". A więc sie zgodziłem bez przekonania bo myślalem ze będę mógł się zastanowić spokojnie później. Nie został mi nawet przedstawiony kosztorys z wyceny szkody tylko otrzymałem go dopiero na emaila po podpisaniu ugody i poinformowano mnie ze już nie będę mógł zgłaszać żadnych roszczeń w tej sprawie. Czy jest możliwość reklamacji takiej decyzji?

Możesz złożyć reklamacje/odwołanie, a nie jak pomoże to zostaje sąd lub wstawienie, chyba, że przyślą Ci pieniądze itd. i uważaz, że za małe to można walczyć przez firmy, które tego sprawami się zajmują za odpowiednie honorarium(duża część wywalczonej kwoty).

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Pieniądze już dostałem i planowałem właśnie powalczyć przez jakąś firmę co się zajmuje zanizonymi odszkodowaniami tylko tak jak mowie czy nie zaprzepaścił em szansy podpisując ugodę przy czym poinformowano mnie również o tym że jednocześnie w tej sprawie już kończą się moje roszczenia

Mówią tak byś nie dochodził swoich praw, do 2 lub 3 lat masz prawo powalczyć.

Powrót