A
aluko
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 13
Pare postow nizej/wyzej zamiescilem swoja historie, ale nie bede napieral zeby ktos czytal i odpowiadal, dlatego
zwracam sie z duzo prostszym i konkretnym pytaniem a raczej pytaniami:
1. JAK ZLOZYC WNIOSEK O LIST ZELAZNY?
2. SKAD WZIAC WZOR (nigdzie na necie nie moge znalezc - tylko stoklosa wyskakuje)
3. CZY JESLI JESTEM WZYWANY PRZEZ 3 PROKURATURY TO MUSZE ZLOZYC DO 3 SADOW ?? - I jesli jeden sie zgodzi a drugi nie, to co to znaczy?
4. CZY JESLI POSTEPOWANIE JEST NARAZIE W PROKURATURZE TO WYSYLAM TAK CZY SIAK DO SADU TEN WNIOSEK I CZY MUSZE MIEC STATUS "PODEJRZANY" I JAK TO SPRAWDZIC?? (czasami pierwsze wezwania przychodza w charakterze swiadka, nie wiem czemu, w 2 napewno jestem podejrzany, a w trzeciej nie wiem)
5. ILE BEDE CZEKAL NA DECYZJE??
Bardzo prosze o odpowiedzi ! Bardzo !
zwracam sie z duzo prostszym i konkretnym pytaniem a raczej pytaniami:
1. JAK ZLOZYC WNIOSEK O LIST ZELAZNY?
2. SKAD WZIAC WZOR (nigdzie na necie nie moge znalezc - tylko stoklosa wyskakuje)
3. CZY JESLI JESTEM WZYWANY PRZEZ 3 PROKURATURY TO MUSZE ZLOZYC DO 3 SADOW ?? - I jesli jeden sie zgodzi a drugi nie, to co to znaczy?
4. CZY JESLI POSTEPOWANIE JEST NARAZIE W PROKURATURZE TO WYSYLAM TAK CZY SIAK DO SADU TEN WNIOSEK I CZY MUSZE MIEC STATUS "PODEJRZANY" I JAK TO SPRAWDZIC?? (czasami pierwsze wezwania przychodza w charakterze swiadka, nie wiem czemu, w 2 napewno jestem podejrzany, a w trzeciej nie wiem)
5. ILE BEDE CZEKAL NA DECYZJE??
Bardzo prosze o odpowiedzi ! Bardzo !