Logowanie sie do portali.

• Autor wątku Autor wątku dsaw
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dsaw

Użytkownik
Odpowiedzi
30
Witam. Ciesze się że jako właściciel mogę nadal tu się logować przy pomocy:

Hasła i loginu jak to było 20 lat temu, na tym samym kącie, nie potrzebuje niczego innego. Musze znać tylko login i hasło. Extra.

Moje oburzenie wygląda tak bo nie wiem do kogo mam się zwrócić moze ktoś pomoże mi w tej sytuacji.

Dla przykład np 3 konto moje..

żabka, epic game, pyszne,

Od 20 lat logowałem się hasłem i loginem jak tutaj.

Tylko że tam nie moge już sie zalgoować jak właściciel.
Ponieważ jakiś typ wymyślił se logowanie dwupoziomowe, dwustefowe. Czy jak oni to nazywają BEZPIECZENSTWO.

Wpisuje hasło jako właściciel i nie moge się zalogować do swojego konta.
Ponieważ rząda jakiś innych rzeczy typu numer telefonu czy potwiedzenie maila.

Wpisywałem numer 20 lat temu nie mam już go bo nigdy go nie trzeba było podawać, logowałem się hasłem!

Po co wymyślem hasła 24 cyfrowe dla bezpieczeństwa oczywiście. Pamiętam je w głowie, każde innego.

A po 20 latach rano się budzę chce sie zalogować i nie moge

Teraz nie chcą mi pajace oddać kont, gier ito za któe płąciłęm pieniądze.
Punkty zbierąłem 20 lat i nie ma nic.

Co mam zrobić?

Po co w ogóle mam wpisywać hasło np do epic game ? czy gdzie kolwiek?

Mam konto na epic game.
A moderator mojej poczty czy GSM w każdej chwili może wejsc na moje kont na epic game?

Wystarczy że weżnie zresetuj haslo i wyśłij nowe na GSM czy pocztę.

Po co w ogole wpisywać mam hasło do innych portali, jak moderatorzy z inncyh źródla np poczty czy GSM w każdej chwili może mi je zresetetować i nowe sie zrobić.

Konto nie chcą mi teraz oddać.
Jakie to bezpieczeństwo? skoto do epic game, ma dostęp operatoj mojej poczty i GSM.

.

Myślicie że wpąściel Administratof firmy np APPLE czy innej, jesszcze musi mieć jakieś potwierdzenia innejgo operatora? Root zawsze może logować się hasłem nie musi podać numeru telefonu czy maila żeby mógł się zalogować znająć hasło.

To przecież kazdy moze tak wejśc.
To jawne oszustwo jakieś.
Po co to kupowałem. Masaktra jakaś.

Rozumiem słąbe hasło, ukradli mi nie miał bym pretensji.
Ale skoro znam hasło i login, nikt mi nie ukradł bo dobrze je zaszyfrowałem. To dla czego logowac sie nie moge. A 20 lat działalo.

Za 2 lata to jeszcze potwierdzenie od papierza bede musiał miec zeby wejsc jako WLASCICIEL na swoje konto?

W jakim kraju zyjemy? w Demokratycznym? wątpie skoto mi z góry nakazuja jakies logowacia dwustrefowe itp. 0 demokracji.

Rozumiem hasła zapomniałem, wpisałęm jakies glupoty przy zakładaniu ok rozumiem nie mam juz konta.

Ale skoto znam login i hasło i nadal nie moge sie zalogowować, bo chce jakies date urodzenia czy telefon czy maila to dla mniie zadne bezpieczenstwo. Gdzie nigdy tego nie trzeba było miec.

Rano wstaje a tu nic mi nie działa.

Bądzy poważni.

Ostatnia edycja:
Powrót