G
gizior
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam
Jakieś 10 dni temu założyłem sobie konto mailowe na portalu o2.pl, adres mailowy podałem tylko jednej osobie, nigdzie tego adresu nie wpisywałem, w żadnym formularzu w internecie. Przy założeniu konta podałem tylko swoje imię i nazwisko i datę urodzenia, nawet danych adresowych nie podawałem.
Wczoraj dostałem takiego niespodziewanego maila z adresu gcm@rkl.info.pl:
Witamy,
Czekamy na kontakt dziś do godz. 20:00. Brak kontaktu uznamy jako odmowę współpracy. Zadzwoń do Kancelarii RK Legal:
Centrum Praskie Koneser, Plac Konesera 10a, I p.
03-736 Warszawa
pod nr tel. 22 250-87-02 w godz. 8-20
fax +48 22 250 87 20
mail: gcm@rkl.info.pl
Więcej informacji o tym, dlaczego warto uregulować zadłużenie na drodze polubownej znajdziesz na naszej stronie RK Legal – Strefa Dłużnika
Dział Windykacji Polubownej
Rączkowski Kwieciński Adwokaci
Centrum Praskie Koneser, Plac Konesera 10a, 1st floor, 03-736 Warsaw
T 22 250-87-02
F +48 22 250 87 20
E gcm@rkl.info.pl
RK Legal – Strefa Dłużnika
Maila odczytałem dopiero po 20, ale i tak bym tam nie zadzwonił. Spotkał się może ktoś z czymś takim? Jak dla mnie to wygląda na jakąś próbę wyłudzenia danych osobowych, bo jakbym tam zadzwonił to pewnie jakieś dane chcieliby ode mnie wyciągnąć.
Pozdrawiam
gizior
Jakieś 10 dni temu założyłem sobie konto mailowe na portalu o2.pl, adres mailowy podałem tylko jednej osobie, nigdzie tego adresu nie wpisywałem, w żadnym formularzu w internecie. Przy założeniu konta podałem tylko swoje imię i nazwisko i datę urodzenia, nawet danych adresowych nie podawałem.
Wczoraj dostałem takiego niespodziewanego maila z adresu gcm@rkl.info.pl:
Witamy,
Czekamy na kontakt dziś do godz. 20:00. Brak kontaktu uznamy jako odmowę współpracy. Zadzwoń do Kancelarii RK Legal:
Centrum Praskie Koneser, Plac Konesera 10a, I p.
03-736 Warszawa
pod nr tel. 22 250-87-02 w godz. 8-20
fax +48 22 250 87 20
mail: gcm@rkl.info.pl
Więcej informacji o tym, dlaczego warto uregulować zadłużenie na drodze polubownej znajdziesz na naszej stronie RK Legal – Strefa Dłużnika
Dział Windykacji Polubownej
Rączkowski Kwieciński Adwokaci
Centrum Praskie Koneser, Plac Konesera 10a, 1st floor, 03-736 Warsaw
T 22 250-87-02
F +48 22 250 87 20
E gcm@rkl.info.pl
RK Legal – Strefa Dłużnika
Maila odczytałem dopiero po 20, ale i tak bym tam nie zadzwonił. Spotkał się może ktoś z czymś takim? Jak dla mnie to wygląda na jakąś próbę wyłudzenia danych osobowych, bo jakbym tam zadzwonił to pewnie jakieś dane chcieliby ode mnie wyciągnąć.
Pozdrawiam
gizior