S
stilly
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Prowadze forum z kolega o grze komputerowej.
Ostatnio stworzylem portal o grach ktory zareklamowalem wysy;lajac mailing do wszystkich uzytkownikow forum
w regulaminie ktory jest na forum dokladnie zaznaczone jest, że
Problem narodzil się następnego dnia gdy znalazlem w skrzynce pocztowej informacje:
Osoba ta jest zarejestrowana na moim forum jako nick firmy ISgame.pl pod takim mailem.
Czy jest tu mowa o jakimkolwiek przestępstwie?
Zaznacze, że wysłałem mail zwrotny do osoby w którym zaznaczyłem możliwość usunięcia jej profilu oraz maila z forum aby więcej nie dostawała wiadomości tego typu.
Proszę o prędką odpowiedź.
Uważacie że osoba ta zgłosiła sprawę?
Ostatnio stworzylem portal o grach ktory zareklamowalem wysy;lajac mailing do wszystkich uzytkownikow forum
w regulaminie ktory jest na forum dokladnie zaznaczone jest, że
I. Ogólnie
1.1 Forum służy do wymiany poglądów,wszelkich dyskusji , pisania własnych opinii,reklamy serwerów itp.
1.2 Rejestrując się na forum oświadczasz że zapoznałeś się z tym regulaminem.
1.3 Rejestrując się na forum wyrażasz zgodę otrzymywanie maili i wiadomości PW informacyjnych.
Problem narodzil się następnego dnia gdy znalazlem w skrzynce pocztowej informacje:
Zgłoszenie rozsyłania spamu
Nadawca: Michał Dz*****
Odbiorca: ******
Data: Dzisiaj 05:53
Witam,
Dzisiaj zgłaszam sprawe do odpowiednich organów ścigania - zostało złamane prawo dotyczące reklamowania sie w internecie.
Nie będe tolerował bezprawnego rozsyłania spamu.
Pozdrawiam
Osoba ta jest zarejestrowana na moim forum jako nick firmy ISgame.pl pod takim mailem.
Czy jest tu mowa o jakimkolwiek przestępstwie?
Zaznacze, że wysłałem mail zwrotny do osoby w którym zaznaczyłem możliwość usunięcia jej profilu oraz maila z forum aby więcej nie dostawała wiadomości tego typu.
Proszę o prędką odpowiedź.
Uważacie że osoba ta zgłosiła sprawę?