S
siniak84
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
witam a więc mieszkałem z żoną i 3 dzieci we francj przez 6 lat w tym jedno dziecko urodziło się już za granicą.Pojechaliśmy do polski na święta do rodziny i moja żona oznajmiła że zostaje ,nie udało mi się jej przekonać a musiałem wracać do pracy ,ona bez mojej zgody i wiedzy zapisała dzieci do szkoły od ciotki która mieszka w tychah bez mojej wiedzy wyprowadziła się po 4 miesiącach do swojej matki skutecznie ogranicza mi kontakt z dziećmi poprostu ich nie widuje ani nie rozmawiam od paru miesięcy załozyła w polsce sprawę o alimenty dla niej i dzieci ale odrzucono potem złożyla wniosek o separację i o adwokata którego też jej odmówiono ja złozyłem pozew o rozwód we francji i o odzyskanie dzieci . Żona nic francji nie zabrała prucz najpotrzebniejszych żeczy nie ma pracy żyje u matki która ją utrzymuje dzieci są nastawiane przeciwko mnie nie wiem co mam dalej robić wszystko się ciągnie jak flaki z olejem nie wiem czy mam szanse odzyskac maluchy proszę o jaką poradę
do tego dowiaduję się od obcych że żona wcale się dwiećmi nie opiekuje tyle co do szkoły zaprowadzi po za tym zero zainteresowania jedyne co mogę zrobić to wysyłać paczki żeby dzieci wiedziały że tata jest tam gdzieś i pamięta !