witam, ja wzielma slub z brazylijczykiem, w czerwcu 2008 roku, od 6 miesicy przebywamyt w brazylii, ponzalismy sie w UK, i tam etz chcemy meiszkac, wyslalsmy wszytkie apapaery o family wiza ,i dzisiaj dostalismy odmowe, pniewaz mnie meilismy wszytkich dokumentow

( tak stwierdzili,.nie uznno mojego wyciagu z banku,poniewz byl po polsku, wiec trez wszytk musimy tlumaczyc.
mam pytanie,poniewz musze udowodnic,ze ejstm polka,tznz UE. czy moge wyslac moj orginalny paszport??poniewz gdy wyslalismy kopie mojego paszportu ,nie uznano nam:/??
a jesli chodzi o zaproszenie od osby keszkajacej w Uk,tzn list od osoby,u ktorej mamy sie zatrzymac,czy ma byc podpis tejk osoby??
i kolejna sprawa, musimy podac jakis dowod,ze mamy zalatiwona parce, jak ma dokladnie wygladac ten list od pracodawcy??? zeby byl wiarygodny.
naparwde UK czepia sie do wszytskiego, my udowodnilismy,ze ejstesmy malzenstwem na SERIO,a ne na papaerku, wyslalismy chyba z 30 zdjec
ale przyczepioneo sie do pieneidzy,poniewaz moj maz dostaje 1300 reals miesicznie, to w brazylii naparwde nie sa zle pieniadze,spokojnie mozna pzrezyc, napsiano nam,jak to mozliwe,ze my mozemy pzrezyc za te piniadze??!!! i wlasciwie to mieszkamy z moimi tesciami i tez musimy udowodnic,ze nie placimy rachunkow,tylko dokladnie nie wiem w jaki sposob?? kopie rachunkow na tesciow??
prsze bardzo o pomoc nie mamy duzo czasu na odwolanie sie od decyzjii