O
ona18_b-stok
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
mój chłopak dwa dni temu dostał wyrok 1 na 4 w zawiasach 3 lata kuratora 1500zł dla poszkodowanego i zapłacić za sprawe. Atrykuł 158 1kk, dokładniej chodzi o to że sprawa była za pobicie murzyna, czego nie zrobił bo był u mnie wtedy. Chodzi mi o to że teraz czekam na uzasadnienie z sądu wyroku i będę pisała jemu apelację. Ale nie wiem czy mogę kilka rzeczy tam napisać a dokładniej chodzi o to że murzyn jest niewiarygodny, w dwóch sprawach pierewsza:
oprócz mojego chłopaka na zdjęciu rozpoznał jeszcze jednego ale na okazaniu powiedział że to nie jest ten chłopak, po drugie:
stwierdził że pięć chłopaków jego skopało i pobiło a miał jakoś obrażenia tylko na twarzy co dla mnie jest trochę dziwne.
Tak samo jak sam wyrok gdyż z trzech świadków tylko ja coś powiedziałam.
swiadek murzyna twierdzi że nic nie widział bo podprowadził go kawałek a później przyszedł po całym zajściu więc go nie było przy tym.
Ja powiedziałam że był u mnie tak jak było.
A trzeci że nic nie wie w tej sprawie.
w apelacji w uzasadnieniu piszę że mamy jeszcze dwóch świadków podwarzam światka murzyna i jeszcze jak przyjdzie uzasadnienie z sądu to chce podwarzyć to ale nie wiem właśnie czy mogę pisać o tym że obywatel nigerii jest niewiarygodny.
oprócz mojego chłopaka na zdjęciu rozpoznał jeszcze jednego ale na okazaniu powiedział że to nie jest ten chłopak, po drugie:
stwierdził że pięć chłopaków jego skopało i pobiło a miał jakoś obrażenia tylko na twarzy co dla mnie jest trochę dziwne.
Tak samo jak sam wyrok gdyż z trzech świadków tylko ja coś powiedziałam.
swiadek murzyna twierdzi że nic nie widział bo podprowadził go kawałek a później przyszedł po całym zajściu więc go nie było przy tym.
Ja powiedziałam że był u mnie tak jak było.
A trzeci że nic nie wie w tej sprawie.
w apelacji w uzasadnieniu piszę że mamy jeszcze dwóch świadków podwarzam światka murzyna i jeszcze jak przyjdzie uzasadnienie z sądu to chce podwarzyć to ale nie wiem właśnie czy mogę pisać o tym że obywatel nigerii jest niewiarygodny.