Mam takie nietypowe pytanie :-)

• Autor wątku Autor wątku cuks
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
C

cuks

Użytkownik
Odpowiedzi
322
Mój chłopak jest w ZK i niedługo ma urodziny, w związku z tym mam do was pytanie: nie macie może pomysłu jaki prezent mogłabym sprawić mu na urodziny? chodzi mi o jakiś drobiazg, który mogłabym wnieść bez problemu na widzenie, oczywiście poza kartką urodzinową bo to jest standard. Ale może ktoś ma jakiś oryginalny pomysł na taki upominek? sama mysle nad tym od ładnych kilku dni i nie mam pojęcia.
Myslałam też nad misiem jakims niedużym ale to nie jest mozliwe bo pomyslą jeszcze, że coś w nim zaszyłam albo Bóg wie co.
Za jakiekolwiek pomysły z góry dziękuję :)

cuks ja wyslalam taka wielka kartke sa takie mega duze urodzinowe
zalezy od zk u mojego M mozna wiekszosc rzeczy przekazac normalnie bez jakiejkolwiek zgody:P
jak nie robilas jeszcze paczki w tym kwartele to moze i mozna by tort??:Palbo w kantynie mozna by sie dowiedziec czy by ci na zamowienie nie zrobili he he
moj M dostal i taka kartke i torta i zawieszke na lancuszek tylko tak jak mowie u niego nie ma zakazow:P:serce:

ja bylam wstrentna i kupilm mu slownik do angielskiego, ale mial zgode, czy musze wspominac ze slownik lezy nieruszony bo misiak nie ma czasu sie uczyc ??
kartki mu nie wysylalam bo pierwszy raz poszlam po pol roku wlasnie w jego ur i mysle ze bylam najlepszym prezentem :D (skromnosc )
jak cos mi przyjdzie do glowy to dam znac , ale ta duza kartka mi sie podoba :)

ane he he jak ja zobaczyl to byl w szoku i tak fajnie wyszlo ze akurat w jego urodziny:) a one maja takie super dopiski na kopertach a koperta to taki kartonik i wogole fajne sa
ps. te kartki sa w empikach i roznych punktach prasy czy nawet w kwiaciarniach ale na poczcie maja je najtaniej

Dzieki za pomysły, osobiście najbardziej podoba mi sie pomysł z zawieszką na łańcuszek, bo taką ogromną kartke dostał w zeszłym roku, klawisze sie śmiali z niego, że taka kartka mu przyszła on sam też był w szoku, no i tak sobie myslałam potem ze to jest taki duży rozmiar ma i potem jest kłopot gdzie to trzymać, bo cela malutka. No i myśle co tym raze zrobić.

Wydaje mi się że fajnym pomysłem może być Twoje zdięcie np. napisz na kartce lub brystolu życzenia i zrób sobie jakieś fajne zdiątko, tyko to może lepiej wysłać.Żeby klawisze się nie śmiali hehe.Pozdrawiam

cuks na allegro mozna zrobic sobie koszulke z wlasnym zdjeciem:P albo poszewke na poduszke albo kubek ze zdjeciem:)
a ostatnio wypatrzylam takie super lampy kule w ksztalcie serca co tam w srodku takie blyskawice chodza nie wiem jak to sie nazywa ale fajne takie cos:P
moj skarbek mowi ze na nastepne urodziny to dzidzke by sobie zyczyl tylko cos... kurcze chwilowo nici z zamowienia..;/

Albo kietę na szyję albo na rączkę. Chyba że nie ma to zegarek. Założyć na rękę i bez zgody i niczego wbić z tym na patrzonko i mu dać ;D ja tak zrobiłam właśnie z zegarkiem :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót