mandat a komornik

• Autor wątku Autor wątku wojciech91
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wojciech91

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam .Domyślam się że na forum znalazł bym gdzieś odpowiedź na moje pytanie jednak jestem nowym użytkownikiem i nie za bardzo wiem gdzie szukać . 4 października dostałem mandat wysokości 500zł za prowadzenie pojazdu bez uprawnień . Dzisiaj odwiedził mnie komornik zostawiając wezwanie do urzędu skarbowego .Mój problem polega na tym ze niestety w dalszym ciągu nie mam całej kwoty .co jakiś czas odkładałem pieniądze na tą okoliczność i uzbierałem 350zł i moje pytanie brzmi czy warto w ogóle się stawiać na to wezwanie z taką sumą ? i czy w ogóle wchodzi w grę wpłacenie w urzędzie części należności tj te 350zł .. proszę o rozjaśnienie mi tej sytuacji i ewentualne podpowiedzi jak mam się tam zachować .z góry dziękuje ( dodam ze jestem studentem zaocznym i pracuje na pół etatu)

Stawiaj się. Pogadasz z poborcą jak z człowiekiem, spłacisz to co masz, a co do reszty na pewno dogadacie się odnośnie rat.

lepiej stawic sie i zaplacic tyle ile masz tam tez pracuja ludzie i moznasie ugadac jak sie nie stawisz moesz zawsze jeszcze kare oberwac

Powrót