Mandat z fotoradaru w Holandii

• Autor wątku Autor wątku krystian1992
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

krystian1992

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam. Pracuje w Holandii, byłem wcześniej kierowcą samochód był zapisany na mnie jednak jeździły nim inne osoby bez mojej wiedzy, wczoraj otrzymałem mandat jest na nim tylko miejsce i data popełnienia wykroczenia nie ma zdjęcia. Gdzie mogę ubiegać się o wydanie zdjęcia jestem w 100% pewien ze to nie ja prowadziłem w tym czasie samochód. Ewentualnie w jaki sposób mogę udowodnić mojej firmie, że to nie ja popełniłem wykroczenie, pieniądze z mojej wypłaty zostały automatycznie już pobrane. Proszę o odpowiedź jestem nowy na forum, jeżeli nie odpowiedni dział proszę o przeniesienie do odpowiedniego.

witam,

W obydwu przypadkach jest problem. Jeśli się myle ktoś lepiej zorientowany niech mnie poprawi , ale gdy jeszcze dawno temu pracowałem przez agencje to:
-Firmowe auto miałem wydane na moje imię i nazwisko i ja odpowiadałem za nie, czyli nawet jakbym komuś pozwolił skorzystać, że tak powiem z auta to mandat musiałbym pokryć ja.

Co do auta prywatnego tak dodając, auto na holenderskich nr może prowadzić tylko właściciel.

Powrót