Mandat za ulotki

• Autor wątku Autor wątku poleralu
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
RE: Mndat za ulotki.

"w dniu, o godz. z telefonu o numerze ..... zadzwoniłem na numer ..... i telefonicznie wezwałem XY do osobistego stawiennictwa w dniu..... o godz. ....... w ...... w charakterze ......". Jeśli ktoś miałby ochotę potwierdzać takie wezwanie, to po prostu weźmie biling i to sprawdzi. Jeśli wezwany nie stawi się na takie wezwanie, można mu nadal wysłać wezwanie pisemne
. Pewnie tylko ten biling to nie on będzie musiał robić.więc po najmniejszej linii oporu ot. co.a to że tak może również prokurator to proszę nie wkładać do jednego worka niebieskiego urzędnika ( w tym wypadku) a prokuratora który naprawdę może nie mieć czasu na liściki. nie odpowiedziałeś na kwestie co do tego że ktoś może podać się za kogoś do kogo dzwonią,a ktoś mógł by mieć w tym interes...
Twoim zdaniem jestem userem, w moim mniemaniu jestem osobą która nie daje na sobie niepotrzebnie zarobić temu pięknemu państwu (specjalnie z małej litery co do mojej ortografii) i podpowiadam to samo innym.wystarczy że w polsce jest 22% podatek na jedzenie...
Co do poleralu napisałem Ci na priv i możesz mi uwierzyć że to w 100% prawda.A co do monitoringu trzeba było ubrać kaptur:-) Po drugie nie wszędzie jest monitoring i w tym wypadku na szczęście jeszcze państwo nie jest w stanie tak dokładnie inwigilować swojego podatnika,ponieważ obraz z kamery jest niedokładny

Tak jak napisał MPMM. Chyba że miałeś w momencie rozklejania ulotek zgodę z zakładu energetycznego :D A oni nikomu zgody nie dają :D Proponuję ci się ruszyć na Komendę.

Ostatnia edycja:

maradonna napisał:
. Pewnie tylko ten biling to nie on będzie musiał robić.więc po najmniejszej linii oporu ot. co.
Po biling organ procesowy występuje do operatora. Powtórzę - organ procesowy, a nie osoba wezwana.
a to że tak może również prokurator to proszę nie wkładać do jednego worka niebieskiego urzędnika ( w tym wypadku) a prokuratora który naprawdę może nie mieć czasu na liściki.
Sądząc z Twojej wypowiedzi nie przepracowałeś jednego dnia ani w Policji, ani w Prokuraturze. Skąd więc wiesz gdzie jest więcej pracy do wykonania?
Po co więc wypowiadasz się w kwestiach o których nie masz pojęcia?
nie odpowiedziałeś na kwestie co do tego że ktoś może podać się za kogoś do kogo dzwonią,a ktoś mógł by mieć w tym interes...
Przeczytaj uważnie moją wcześniejszą wypowiedź. Tam znajdziesz odpowiedź.
Twoim zdaniem jestem userem, w moim mniemaniu jestem osobą która nie daje na sobie niepotrzebnie zarobić temu pięknemu państwu
Po pierwsze sprawdź co oznacza słowo "user". Jeśli jest to zbyt trudne to informuję że oznacza ono użytkownika forum. Skoro więc zamieszczasz posty na forum, to zdecydowanie Jesteś userem, podobnie jak ja, czy którykolwiek z innych piszących. Inną kwestią pozostaje poziom wypowiedzi - tu można rozważyć kwestię czy Twoje wypowiedzi nie wskazują na trollizm.

Witam.

Byłem tam, i powiedziałem ze to nie ja. Kazali mi wskazać kto to zrobiła, ja powiedziałem ze nie znałem tego kogoś to zaproponował mi strażnik sad. Jutro mam jeszcze pojechac na komende na romowe, mam nadzieje ze dostane pouczenie.

poleralu napisał:
Witam.

Byłem tam, i powiedziałem ze to nie ja. Kazali mi wskazać kto to zrobiła, ja powiedziałem ze nie znałem tego kogoś to zaproponował mi strażnik sad. ....mam nadzieje ze dostane pouczenie.
:D:D Jak strażnik czy policjant może dać co pouczenie skoro ty nie przyznałeś się do czynu...to za co miałby cię pouczyć... (?) Myślenie nie boli...

No za to ze zaproponował mi sad lub przyznanie sie od winy, jesli przyznam sie do winy to powiedział mi że postara sie tylko po pouczenie.

No co ty, postara? Nie jesteś winny to do czego masz się przyznawać?

po prostu powiedzial ze mam wskazac tamtego goscia... ja go nie znam. 1 zobaczyłem.

Powrót