P
pdasiek
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
witam, niedawno byłem w lokalu LAS VEGAS, czyli maszyny pieniezne, ogolnie jest to KAWIARNIA 24h. byla nas grupka osob dokladnie 9. z Mieszkania wyżej zadzwonila pani na policje. ktora przyjechala raz, upomniała nas i przyjechala drugi raz i nas spisala i powiedziala ze bedzie sprawa w sadzie. po dwoch tygodniach policja odwiedza moj dom i zawiadamiaja ze grzywna na kazdego kto tam był przypada 200 zł włączająć eskedientke, albo sprawa w sądzie.
Głownie chodzi mi o to, czy moga mnie sądzić za to że tam byłem, każdy mogl tam wejsc 2 minuty zanim przyjechali nas spisywać.
czy nie powinni sądzic właściciela kawiarni a nie wszystkich tam obecnych? prosze o pomoc bo pierwszy raz sie z takim czymsc spotkałem.
i co radzicie przyjac mandat czy się sądzić. narazie 7 osob na 9 odmowiło ju zmandatu.
mozna równierz wysylac mi na gg wiadomośći
6034313
Głownie chodzi mi o to, czy moga mnie sądzić za to że tam byłem, każdy mogl tam wejsc 2 minuty zanim przyjechali nas spisywać.
czy nie powinni sądzic właściciela kawiarni a nie wszystkich tam obecnych? prosze o pomoc bo pierwszy raz sie z takim czymsc spotkałem.
i co radzicie przyjac mandat czy się sądzić. narazie 7 osob na 9 odmowiło ju zmandatu.
mozna równierz wysylac mi na gg wiadomośći
6034313