Mandat

• Autor wątku Autor wątku munio666
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

munio666

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
No i mam problem, moze najpierw opisze całą sytuacje.

W niedziele byłem z kolegami w barze miałem ze sobą gaz (zawsze nosze ze sobą jesli wychodze wieczorami). Kolega chciał zebym mu pokazał gaz no to mu dałem i poszedłem do łazienki w czasie gdy ja byłem w łazience on rozpylił gaz na sali i wszyscy musieli wyjść. Na drugi dzień przyjechała do mnie policja i pytali się co zaszło wczoraj w barze mowie ze któryś z nas rozpylił gaz a że byłem bardzo pijany to nie wiem który kolega to zrobił a oni no to masz mandat za to że byliście świadomi tego co robicie i za współudział w huligaństwie czy coś takiego , no i dostałem mandat w wysokości 500zł. Policja pojechała do mojego drugiego kolegi ktory tez tam był ale on nie dostał mandatu bo powiedział ze był na dworzu kiedy to się stało. A mój kolega dzisiaj był na policji i powiedział ze to on to zrobił bo był pijany no i również dostał mandat 500zł, i tu jest moje pytanie czy moge anulować mandat skoro ja byłem w łazience i nie wiedziałem ze mój kolega cos takiego zrobił (podobnie jak mój drugi kolega ktory nie dostał mandatu bo tak wlasnie powiedzial) ??? prosze o pomoc

Powrót