M
Mixol
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 18
Witam.
Witam i prosze o pomoc.
9 czerwca br wyslalem z Dublina (Irlandia) list polecony priorytetowy.
List zawieral 3 nieodtwarzalne, bardzo wazne dla mnie dokumenty. Konsekwencja moze byc zanizenie wymiaru emerytury !!!
System automatycznego trackingu wskazal, ze moj list zostal przyjety przez WER Warszawa, i tu slad sie urywa.
Poniewaz:
- zlecilem poczcie irlandzkiej przeprowadzenie dochodzenia w sprawie zaginiecia listu.
- zlozylem pisemna skarge do Poczty Polskiej
- usilowalem chyba 100xkrotnie skontaktowac sie telefonicznie z WER Warszawa - telefon
jest ciagle zajety. Poczty email nie podaja, sic!
Jestem zdeterminowany wystapic na droge prawna, przeciwko Poczcie Polskiej.
Prosze mi wskazac jakie konsekwencje prawne rodzi zagubienie listu poleconego priorytetowego dla Poczty Polskiej?
Bardzo dziekuje za zyczliwosc.
Pozdrawiam
MK
Witam i prosze o pomoc.
9 czerwca br wyslalem z Dublina (Irlandia) list polecony priorytetowy.
List zawieral 3 nieodtwarzalne, bardzo wazne dla mnie dokumenty. Konsekwencja moze byc zanizenie wymiaru emerytury !!!
System automatycznego trackingu wskazal, ze moj list zostal przyjety przez WER Warszawa, i tu slad sie urywa.
Poniewaz:
- zlecilem poczcie irlandzkiej przeprowadzenie dochodzenia w sprawie zaginiecia listu.
- zlozylem pisemna skarge do Poczty Polskiej
- usilowalem chyba 100xkrotnie skontaktowac sie telefonicznie z WER Warszawa - telefon
jest ciagle zajety. Poczty email nie podaja, sic!
Jestem zdeterminowany wystapic na droge prawna, przeciwko Poczcie Polskiej.
Prosze mi wskazac jakie konsekwencje prawne rodzi zagubienie listu poleconego priorytetowego dla Poczty Polskiej?
Bardzo dziekuje za zyczliwosc.
Pozdrawiam
MK