matka mojego dziecka ma sprawe w sądzie

• Autor wątku Autor wątku grzegorz181
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

grzegorz181

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam mam na imie Grzegorz i wielki problem.....
Jakis rok temu rozstalismy sie z matka mojego dziecka Agnieszką. Aktualnie przebywam w Angli, ona razem z córka (4,5 latka)wyprowadzila sie do Gdyni gdzie poznala aktualnego partnera. I tu mam problem: od okolo 3 miesiecy matka utrudnia mi kontakt z dzieckiem, nie odbiera telefonów ani moich ani mojej rodziny.Bardzo kocham corke i bardzo za Nią tęsknie i wiem ze Ona za mną takze. Pare dni temu matka dziecka probowala sie ze mna skontaktowac przez moja siostrę(?)Chciala takze uzyskac moj adres od niej-powiedziala tylko ze ma jakas sprawe w sadzie-podobno w czasie gdy jej konkubent pracowal w delegacji miala problemy z sercem i trafila do szpitala-dziecko poszlo pod opieke jakiegos zakladu opiekunczego. Znam dobrze Agnieszke i wiem ze czasmi lubi sobie wypic i dobrze sie pobawic-ale zaczynam sie bac ze w gre zaczely wchodzic tez narkotyki(wiem ze kiedys probowala, ale zawsze potrafila znalesc granice) wiem ze kocha nasza jule i jak kiedys ja znalem nie dala by Jej skrzywdzic. Ale teraz naprawde zaczynam sie bac....Moje pytanie: 18 grudnia 2008 przylatuje do Polski , jak moge sprawdzic jaki charakter ma sprawa w sądzie i co tak naprawde sie wydazylo, nie znam Gdyni, nie znam adresu ich zamieszkania. Jakie moge podjąc kroki po przyjezdzie? Bardzo prosze o jakąkolwiek pomoc-caly czas probuje sie z nia skontaktowac a rozmowa jest po prostu odrzucana.....

Powrót