Miejsce na Automaty Vendingowe.

• Autor wątku Autor wątku skrooq
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

skrooq

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
24
Witam serdecznie,wpadłem na pewien pomysł,dotyczący automatów Vendingowych,natomiast nie mam bladego pojęcia jak to się ma do miejsca... chciałbym na przykład wynając miejsce na jakiejś stacji metra(proszę nie komentować:P) Lub w innym,dobrym punkcie... Chciałbym się jednak dowiedzieć,do kogo trzeba się zgłosić w Anglii,żeby takowe miejsce mogłoby należeć "do mnie". z góry dziękuje za odpowiedzi:)

Dla "niewtajemniczonych"
automaty vendingowe są to urządzenia samosprzedające napoje, przekąski itp. :-)

W takim razie, żeby dostać się do zarządcy danego obiektu, dokładniej mam na myśli stacje metra, muszę zgłosić się do urzadu komunikacji w lzlondynie, zgadza się? Czy ktoś ma wiedzę, ile takie coś może kosztować?

Poczytaj trochę o tym, pewnie że musisz iść do zarządcy obiektu,dyrekcji kolei,jeżeli chodzi o metro itp:hotelu, budynku,szkoły.Na wyspach nie wiem ile kosztuje wynajem miejsca do takiego chandlu,ale w polsce do 100zl, zazwyczaj,ale są też zdziercy którzy biora wiecej,musisz przekalkulować całe wydatki,na towar serwis,prąd i inne, w polsce można zarobić do 2500 zł w dobrym punkcie,tyle mojej pomocy.

Powrót