P
pimpthc
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Witam
Mam takie pytanie: jeżeli na miejscu przestepstwa(zniszczenie mienia) jest monitoring to czy policja powinna zabezpieczyć taśmy z tego zdzarzenia i to powinien być głowny dowód w sprawie?bo jestem oskarżony o zniszczenie mienia ale ja nic nie zrobiłem tylko jakiś inny chłopak ktorego nie znam a mnie niestety złapali i mam sprawe 3 lutego(3000zł wycena szkód).Z wnioskiem do sądu o zabezpieczenie taśm już nie moge bo jest po terminie.mam trzech ochroniarzy którzy bedą zeznawać przeciwko mnie
(na beszczelnego zeznaja że to ja zrobiłem).czy mam szanse jakies??czy jak powiem na sprawie że jest monitoring tam i że wszystko na nich jest jak było.wydaje mi się że te taśmy powinny być zabezpieczone i to przed sądem powinno wykazać moja wine albo jej brak.doradzcie co moge zrobić??bo to policja powinna zabezpieczyc ale tego nie zrobila!!!aha i mam drugie pytanie szkody najpierw były wycenione na 300zł po jakims czasie zmienili na 3000zł(mają rachunek z naprawy)pewnie sobie załatwili od jakiegoś znajomego... czy sad bedzie wiedzial o tym ze zmienili z 300zł na 3000zł dodam tylko że szkode zrobiono kamieniem,rzucił w boczne drzwi w wyniku tego powstało wgniecenie i pękniecie powłoki lakieru i to jest wycenione na 3000zł (mam nadzieje że sąd do patrzy sie tutaj przekretu
).bardzo prosze osoby kompetentne o odp
Mam takie pytanie: jeżeli na miejscu przestepstwa(zniszczenie mienia) jest monitoring to czy policja powinna zabezpieczyć taśmy z tego zdzarzenia i to powinien być głowny dowód w sprawie?bo jestem oskarżony o zniszczenie mienia ale ja nic nie zrobiłem tylko jakiś inny chłopak ktorego nie znam a mnie niestety złapali i mam sprawe 3 lutego(3000zł wycena szkód).Z wnioskiem do sądu o zabezpieczenie taśm już nie moge bo jest po terminie.mam trzech ochroniarzy którzy bedą zeznawać przeciwko mnie