Monitoring - Główny dowód w sprawie

• Autor wątku Autor wątku pimpthc
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

pimpthc

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
Witam
Mam takie pytanie: jeżeli na miejscu przestepstwa(zniszczenie mienia) jest monitoring to czy policja powinna zabezpieczyć taśmy z tego zdzarzenia i to powinien być głowny dowód w sprawie?bo jestem oskarżony o zniszczenie mienia ale ja nic nie zrobiłem tylko jakiś inny chłopak ktorego nie znam a mnie niestety złapali i mam sprawe 3 lutego(3000zł wycena szkód).Z wnioskiem do sądu o zabezpieczenie taśm już nie moge bo jest po terminie.mam trzech ochroniarzy którzy bedą zeznawać przeciwko mnie:((na beszczelnego zeznaja że to ja zrobiłem).czy mam szanse jakies??czy jak powiem na sprawie że jest monitoring tam i że wszystko na nich jest jak było.wydaje mi się że te taśmy powinny być zabezpieczone i to przed sądem powinno wykazać moja wine albo jej brak.doradzcie co moge zrobić??bo to policja powinna zabezpieczyc ale tego nie zrobila!!!aha i mam drugie pytanie szkody najpierw były wycenione na 300zł po jakims czasie zmienili na 3000zł(mają rachunek z naprawy)pewnie sobie załatwili od jakiegoś znajomego... czy sad bedzie wiedzial o tym ze zmienili z 300zł na 3000zł dodam tylko że szkode zrobiono kamieniem,rzucił w boczne drzwi w wyniku tego powstało wgniecenie i pękniecie powłoki lakieru i to jest wycenione na 3000zł (mam nadzieje że sąd do patrzy sie tutaj przekretu:)).bardzo prosze osoby kompetentne o odp

RE: Monitoring -Główny dowód w sprawie

nikt nie doradzi:(pomocy

Powrót