Mpk krakow

• Autor wątku Autor wątku malpa00
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

malpa00

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
9
Witam Dostałem mandat 2005 roku miałem 14 lat ogólnie to nie ja jechałem i ktoś się podszył pode mnie i mieszkałem u babci w tamtym okresie minęło 9 lat i chcą pieniądze można się odwołać do MPK ze to nie ja i zęby jakoś umorzyli to jest nie zgodne sprawek dostaje kare jako 14 latek a teraz jak mam 22 lat mam płacić i jeszcze to nie ja jechałem ?? Pomocy Co mogę zrobić ??
Mogę się odwołać i pisać ze niewiedzeniem jak mam się odwołać ze nie ja i bylem wtedy nie letni ... POMOCY

wyluzuj. był nakaz z sądu? jak nie było to nic nie rób. jeśli wniosą do sądu to podniesiesz zarzuty i tyle

prędzej komornik mi do domu przyjdzie i każe płacić lepiej w wcześniej to jakoś wyjaśnić w MPK zęby umorzyli

No, na pewno, najlepiej umarzają za ładne oczy... więc musisz tam pojechać i pokazać oczęta

tak byłem i nic fiut nie umorzył :) :/

malpa00 napisał:
prędzej komornik mi do domu przyjdzie i każe płacić lepiej w wcześniej to jakoś wyjaśnić w MPK zęby umorzyli
a czy ty myślisz że komornik to chłopiec na posyłki i idzie tam, gdzie mu pierwszy lepszy każe iść? powiedziałem że jak sprawa trafi do sądu to podniesiesz zarzuty - że to nie ty oraz że przedawnione.

musiałbyś przegrać sprawę by komornik przyszedł.
p.s. komornik przyjdzie też, jeśli nakaz nie był doręczony prawidlowo i się uprawomocnił. ale to wtedy jest szybko do odkręcenia i komornik da ci spokój

Powrót