nagana od Nauczyciela

• Autor wątku Autor wątku gosia0626
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

gosia0626

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
mam pytanie
wczoraj w szkole byłam u syna wychowawczyni bo mój syn ma ponadrywane uszy i powiedział że to właśnie Ta pani mu to zrobiła( wydaje mi sie że 7latek nie kłamie ) . Oczywiście Pani sie wyparła nic takiego nie robła mu a uszy z brudu jak to stwierdziła sie poodrywały.
Znam tą nauczycielkę i wiem ze stosuje takie metody i ciągnie za uszy wiem że jest wiecej takich uczni ale sie jej boją .
Po rozmowie z Tą panią mój syn dostał naganę do dziennika czy można wstawić naganę za to że chciałam wyjaśnic ową sytację

gosia0626 napisał:
wydaje mi sie że 7latek nie kłamie
Oczywiście, że się zdarza, że dzieci w takim wieku kłamią, również w poważnych sprawach.

Zrobić zdjęcia, iść do lekarza. Powinien zawiadomić policję. Trzeba będzie złożyć zeznania. Syn też będzie musiał zeznawać.

Ostatnia edycja:
w tym wypadku nie wieże że kłamie szukam rodziców których dzieci rówiez ucierpiały

ale czy ma prawo wstawić do dziennika Naganę

sformułowaną tak Udzielam nagany dla ucznia.......... za okłamywanie rodziców i bezpodstawne posadzenie nauczyciela

gosia0626 napisał:
szukam rodziców których dzieci rówiez ucierpiały
Nienajlepszy pomysł, żeby szukać ich na własną rękę przed oficjalnym złożeniem zawiadomienia. Może to potem wyglądać na namawianie do składania określonych zeznań.

Powrót