Najem mieszkania socjalnego/ komunalnego

• Autor wątku Autor wątku kasiaiadas
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kasiaiadas

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
Dzień dobry.
Dwa lata temu złożyłam wniosek o przyznanie mi i dwójce moich dzieci mieszkania. Po weryfikacji okazało się że spełniam warunki . Była u mojej mamy ( bo tam mieszkamy) komisja lokalowa . Wszystko przebiegło ok i nasz wniosek został pomyślnie zaakceptowany i znaleźliśmy się na liście oczekujących na pozycji nr 9 . W zeszłym roku w listopadzie dowiedzialam się od koleżanki (co warto zaznaczyć bo z gminy nie dostałam żadnej informacji ) ,że trzeba złożyć dokumenty uzupełniajace tj czy nic się u mnie nie zmieniło . Napisałam mail do prowadzącej moją sprawę . Kazała mi złożyć dokumenty przez stronę i to zrobiłam jeszcze w listopadzie . Później nikt się nie odzywał więc uznałam że wszystko ok . Co się okazało Pani z komisji w lutym napisała mi maila ze dokumenty, które złożyłam w listopadzie są nie pełne i prosi o uzupełnienie. Przeoczyłam tego maila . Nie dostałam żadnego listu nic . Nie złożyłam uzupełnieniajacych dokumentów i w dniu dzisiejszym dowiedzialam się że po dwóch latach oczekiwania wyrzucili mnie z listy . Błagam pomóżcie!!! Co ja mam teraz zrobić??? Czy oni nie powinni mnie powiadomić listownie ??? Jestem załamana 😭
Katarzyna

Powrót