K
kaczor89pce
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 14
Nie, nie było takiej informacji. Płyta była dobra, nie uszkodzona.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
WCJ napisał:I jak rozumiem w protokole zdawczym nie ma też wzmianki, że płyta jest uszkodzona ?
Zadam proste pytanie : czy w okresie, w którym użytkowałeś mieszkanie płyta uległa uszkodzeniu ?
Powtórzę kolejny raz, przytocz treść protokołu słowo w słowo, jeszcze lepiej wstaw pismo. Inaczej odsyłam na portal wróżbiarski.WCJ napisał:Tak, nie ma takiej wzmianki i nie, nie uszkodziłem jej
Nie widzę również powodów aby odliczenia zrobić nie mógłWCJ napisał:Nie widzę zatem powodów aby mógł ci z kaucji odliczyć za to uszkodzenie
Oczywiście. Ale bez uwidocznienia uszkodzenia w protokole zdawczym właściciel jest na bardzo złej pozycji wyjściowej.Kanas napisał:Nie widzę również powodów aby odliczenia zrobić nie mógł
Nie znam treści, nie wypowiem sięWCJ napisał:Ale bez uwidocznienia uszkodzenia w protokole zdawczym właściciel jest na bardzo złej pozycji wyjściowej
kaczor89pce napisał:oraz data odbioru i także miejsce na podpisy.
Tak.kaczor89pce napisał:Jest też osobna umowa. Mam przytaczać jej punkty?