Nakaz doprowadzenie (bez "biletu")

• Autor wątku Autor wątku konto.wot2
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

konto.wot2

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
Czy można samemu się stawić jeśli sąd wydał nakaz doprowadzenie do ZK bez informowania o tym i czy to coś zmieni np. przy staraniu się o wcześniejsze przedterminowe zwolnienie?

Napewno podczas WPZ inaczej patrzą na to czy zgłosiłeś się sam czy zostałeś doprowadzony.

tak, tylko został wydany nakaz doprowadzenie do ZK, bez wcześniejszego "zaproszenia" i czy wgl istnieje możliwość zgłoszenia się samemu skoro nakaz doprowadzenia ma policja

Chodzi mi o to ,że został wydany nakaz doprowadzenie ale nie było informacji gdzie się zgłosić bo nie było wcześniejszego wezwania do stawienia się w najbliższym AŚ

Spakuj się, wieź co potrzebujesz i idź do najbliższej jednostki policji. Zaopiekują się tobą i dostarczą gdzie trzeba.

Jak jest nakaz wcześniej czy poźniej trafisz do zk napewno nie zapomną o tobie i karę odbedzisz

tak ale mam grzywnę i muszę poczekać jeszcze 2 mies żeby w czasie kiedy będę składał wniosek o przedterminowe się "wymazało" i gdzie można się dowiedzieć do jakiego ZK się zgłosić bo chodzi mi o to, żeby ułatwić sobie warunkowe

Powrót