D
dominik1988l
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 22
Witam
Jeżeli napisałem nie w tym działe to od razu przepraszam
Mam pytanie odnośnie sadowego nakazu spłacenia pozyczki zaciagnietej przez moich rodziców.
Otóz mój Ojciec nie pracował przez 3 miesiace, w tym czasie nie spłacali z Mama pozyczki w wysokosci 900zł raty miesięcznej, Ojciec ma prace od marca i od tego miesiaca raty sa spłacane regularnie, prioblem w tym ze s sadu przyszlo aby zaplacic calą pozyczke w wysokosci 23000zł
rodzice nie sa w stanie takiej kwoty naraz oddac...
chyba do 14 dni mozna wyslac pismo odwoławcze do sądu...ale nie wiem jak to napisać,rodzice tez nie maja pojęcia, to raz a po drugie są tak zmartwieni ze ich zamkną....i rece rozkładają,nawet pozyczyc nie maja u kogo....a Pani Ze Skoku Stefczyka przez telefon powiedziała, gdy Ojciec dzwonił aby na jakas ugode poszła to w odpowiedzi usłyszał ze najlepiej bedzie zapłacic całośc..........Bardzo prosze o jakies porady albo gdzie sie udac, jak i co napisać... 
Jeżeli napisałem nie w tym działe to od razu przepraszam
Mam pytanie odnośnie sadowego nakazu spłacenia pozyczki zaciagnietej przez moich rodziców.
Otóz mój Ojciec nie pracował przez 3 miesiace, w tym czasie nie spłacali z Mama pozyczki w wysokosci 900zł raty miesięcznej, Ojciec ma prace od marca i od tego miesiaca raty sa spłacane regularnie, prioblem w tym ze s sadu przyszlo aby zaplacic calą pozyczke w wysokosci 23000zł