M
Maaagdalenaaa
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam, dwa dni temu otrzymałam listem poleconym nakaz zapłaty w postepowaniu u upominawczym z Sądu Rejonowego Lublin-Zachód w Lublinie. Jestem osobą pozwaną przez sieć T-Mobile Polska S.A. zmuszoną do zapłaty 544,64gr. Dzwoniąc na infolinie dopytując Pania o co w tym wszystkim chodzi, konsultantka mówi mi, ze w płatnościach za uslugi telefoniczne, abonament ktory posiadam w tejże sieci nie widzi żadnych błędów, wszystkie faktury oplacane regulatnie bez zastrzeżeń. Pani z tego względu przekierowała mnie do windykacji t-mobile, gdzie Pan ponoć sprawdzil wszystko jak należy po czym okazało sie, że to wezwanie jest z posiadania Internetu stacjonarnego domowego. Problem w tym, ze ja od 10 lat posiadam Internet tylko z telewizji kablowej. Sam Pan z windykacji przyznał, ze skoro tak to musieli mi podpiąć ten Internet nieświadomie bez mojej wiedzy i nikogo to nie interesuje, że nie korzystałam z tej usługi skoro nie miałam o niej zielonego pojęcia, ale mam to zapłacić. Ja mam na pozwie kwotę 544zł64gr a Pan z infolinii podał mi kwotę 754zl64gr. Co robić? Tym bardziej, ze posiadając taki Internet powinnam chyba otrzymywać faktury do zapłaty, a tu nie otrzymałam ani jednej. Proszę o szybka pomoc.