Nakaz zapłaty

• Autor wątku Autor wątku Dariusz Kuzar
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

Dariusz Kuzar

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam serdecznie.
Od dłuższego czasu męczy mnie firma windykacyjna Best wreszcie prosiłem aby mi przesłali sądowy nakaz zapłaty otrzymałem dziś ale moim zdaniem wszystkie nakazy są podrobione bo nie zawierają pełnych moich danych osobowych wyłącznie imię i nazwisko na żadnym nie ma adresu mojego a ja na swój adres nie otrzymałem żadnego pisma z sądu z nakazem zapłaty firmie Best. I chcę przesłać te otrzymane pisma z firmy Best do sądu który rzekomo je wydał o informacje o brakuch danych bo przecież nie jednemu panu Burek na imię.

Załączniki

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.
Na nakazach i wyrokach nie podaje się adresu stron. Tylko imię i nazwisko albo nazwę podmiotu. Widać, że nakaz został wydany w postępowaniu elektronicznym. Wszystko możesz sobie zweryfikować przez internet na stronie sądu elektronicznego.

yogi123 napisał:
Na nakazach i wyrokach nie podaje się adresu stron. Tylko imię i nazwisko albo nazwę podmiotu. Widać, że nakaz został wydany w postępowaniu elektronicznym. Wszystko możesz sobie zweryfikować przez internet na stronie sądu elektronicznego.
Dziwne bo ja też dostałem z mBank i też z elektronicznego sąd w Lublinie i tam jest moje imię i nazwisko PESEL numer dowodu i adres na który wysłali nakaz zapłaty z godnie z prawem to jest a tak to tylko imię i nazwisko i teraz ja mam dochodzić czy to do mnie czy do Dariusz Kuzar z Katowic czy Elbląga ? Skoro na stronie sądu jest napisane co musi zawierać nakaz i bez tego jest nie ważny to co cyganią? Dariusz Kuzar takich osób w Polsce jest 64 osoby to by musiał każdy dostać i każdy musiał by sobie sprawdzać czy to jego dotyczy ?

Powrót