Naliczanie połączeń po dówch miesiącach.

• Autor wątku Autor wątku GRAF1982
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

GRAF1982

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Mam takie pytanie w styczniu tego roku wykonałem połączenia na numer specjalny w sieci Orange. Kiedy przyszedł okres rozliczeniowy przyszła normalna faktura w kolejnym okresie rozliczeniowy też przyszła normalna faktura ( bez tego numeru specjalnego ). Ale jak przyszedł kolejny okres rozliczeniowy to przyszła już faktura z naliczonym specjalnym numerem
( dwie pierwsze faktury były zapłacone).
I teraz moje pytanie. Czy po dwóch miesiącach operator telefonii komórkowej Orange może naliczyć specjalny numer z poprzednich miesięcy skoro w poprzednich fakturach nie był on uwzględniony ? Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam.

Sprawdż, czy w umowie nie ma czegoś na temat terminu wygaśnięcia roszczeń.

jesli chodzi o ogame i komandory to zapraszam tu:

http://forum.mapaogame.net/viewtopic.ph ... sc&start=0

jest tam przodek reklamacji napisanej przez prawnika... wyglada niezle.. ale zobaczymy co na to orange...

Chcemy zerbac wieksza grupe ludkow ktorzy dostali takie rachunki po 3-5 a nawet 15k PLN i jakos walczyc.

W regulaminie Orange ma napisane w §15, ze maja prawo naliczac z opoznieniem polaczenia roamingowe.

Wlasnie na tej podstawie zlozylem reklamacje dzisiaj w biurze i czekam zobaczymy co bedzie.
Konsultantka wiekszosc moich argumentow obalala w miare szybko az do tego - tu po prostu powiedziala nie wiem i rozlozyla rece

Powrót