K
kazohstor
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam pisze ponieważ mam duży problem z UPC .Mianowicie w czerwcu 2012r wziąłem uslugi z UPC umowa na lata .W maju 2013r zmieniłem adres zamieszkania i pod obecnym adresem usługi UPC były niedostępne więc napisałem e-mail o przedwczesne zerwanie umowy ".Jeżeli instalacja pod wskazanym przeze mnie adresem nie będzie możliwa to prosze o rozwiązanie umowy i nie obciążanie mnie kosztami wynikającymi z przedwczesnego terminu rozwiązania umowy " .Nie dostałem żadnej odpowiedzi .Dodam ,że w momencie podpisywania umowy również dostałem informacje ,że jeżeli zmienie adres zamieszkania i pod nowym instalacja usług upc nie będzie możliwa to mogę zerwać umowe.Przez kilka miesięcy było okej miałem zadłużenie około 240zl(dwie faktury nie opłacone) i nic sie nie zmieniało dzisiaj zalogowałem się na konto UPC i kwota mnie przeraziła ponieważ na ten dzien wynosi 1340zł .Instalacja usług upc była pod adresem gdzie mieszkanie wynajmowałem .W umowie z UPC nie ma mojego adresu zameldowania ,ani adresu do korespondecji (tylko adres świadczenia usług ) do tej pory nie dostałem również żadnego wezwania do spłacenia .Nie wiem co teraz robić czekać ,aż dług sprzedadzą i narośnie kosmiczna kwota .Czy olać to bo w sumie nie ma na umowie po za moim peselem żadnych danych .W momencie gdy pisałem pismo o zerwanie umowy zadłużenie wynosiło około 240zl ,a teraz jest taka kwota ...
PS dodam ,że na koncie widnieje informacja " Ostatnia faktura: 109,98 zł
Okres: 01.05.2013 - 31.05.2013
Wystawiono: 03.05.2013
Płatna do: 22.05.2013"
Więc dalej faktury nie przychodziły więc skąd taka duża kwota ??
PS dodam ,że na koncie widnieje informacja " Ostatnia faktura: 109,98 zł
Okres: 01.05.2013 - 31.05.2013
Wystawiono: 03.05.2013
Płatna do: 22.05.2013"
Więc dalej faktury nie przychodziły więc skąd taka duża kwota ??
Ostatnia edycja: