M
Magda_2712
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Mąż mojej siostry ją zdradził z dziewczyna, ktora wiedziała,ze jest żonaty,rozmawiałam z nią wczesniej w imieniu siostry,żeby zostawiła go w spokoju i tak też mnie zapewniła. Bo on wmawiał jej,że oni się rozwodzą,jak to facet. Jednak okazało się,ze go uwiodła i spędziła z nim kilka upojnych nocy. Jest ona studentką i jak każda młoda dziewczyna ma konto na naszej-klasie i obiecałam jej,ze kazdemu u niej w znajomych napiszę co zrobila,ale bardzo kulturalnie. Spała z nim,mimo iż wiedziała,ze są dzieci malutkie bo poleciała na pieniądze mojego szwagra. Jest to osoba bardzo wyrachowana,ktora nie robi sobie nic z tego faktu i czuje się bezkarna. I teraz pytanie czy ja z tego tytułu moge mieć problemy,skoro to jest prawda? Czy mogę taką wiadomość wysłać do każdego z jej znajomych?Nie używając wulgaryzmów? Miałam prawo na studiach i wiem co to jest zniesławienie i znieważenie,ale nie wiem czy to podchodzi pod te terminy. Błagam o pomoc,nie chce mieć problemów,ale też po tym w jaki sposob ta dziewczyna ze mną rozmawia,aż mnie roznosi. PROSZE O POMOC.