K
kasia1600
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Troszeczkę pozawracam głowę i takze prosze o pomoc :help:
Miesiąc temu kupiłam telewizor plazmowy Lg,po miesiącu użytkowania telewizor uległ awarii o czym niezwłocznie powiadomiłam serwis gwarancyjny.Owszem reklamację przyjęto i tu mam pierwsze pytanie-Wjakim czasie od przyjecia reklamacji gwarant ma obowiazek naprawy towaru lub wymianu towaru?? Po przyjeciu reklamacji odebrano ode mnie uszkodzony telewizor dopiero po tygodniu :x od zgłoszenia,po kilku wykonanych prze zemnie ponagleniach
dzis mija 14dni od daty zgłoszenia reklamacji i nie dostarczono mi naprawionego sprzetu :!: :!: Czy w takim wypadku mogę wystąpić o wymiane sprzetu na nowy??i jakie mam szanse?do kogo ewentualnie musiałabym wystosowac pismo o wymianę :?: do sprzedawcy czy do gwaranta??? :what:
pszepraszam za chaotyczny ton
oo: ale mam nadzieję,ze mogę liczyć na Waszą pomoc
z góry dziekuję :!:
Miesiąc temu kupiłam telewizor plazmowy Lg,po miesiącu użytkowania telewizor uległ awarii o czym niezwłocznie powiadomiłam serwis gwarancyjny.Owszem reklamację przyjęto i tu mam pierwsze pytanie-Wjakim czasie od przyjecia reklamacji gwarant ma obowiazek naprawy towaru lub wymianu towaru?? Po przyjeciu reklamacji odebrano ode mnie uszkodzony telewizor dopiero po tygodniu :x od zgłoszenia,po kilku wykonanych prze zemnie ponagleniach
pszepraszam za chaotyczny ton