naruszenie posiadania, komornik-HURRA!

• Autor wątku Autor wątku ona_06
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O

ona_06

Użytkownik
Odpowiedzi
236
Dostałam właśnie postanowienie sądu, że zawieszają (jednak) egzekucję komorniczą i że moje powództwo o eksmisję jest uzasadnione.
...Zgodnie z treścią art 736 par.1 pkt.2 kpc ...powódka wypełniła dyspozycję powołanego przepisu.....
Boże zaczynam wierzyć w sprawiedliwość...
Dziękuję z całego serca wszystkim, którzy mi pomogli, liczę na was w dalszej walce :)

:D :lol: :tuptup: Dzięki mada za wsparcie!

:beer: Nie mogę pisać, bo kot mi usiadł na klawiaturze.Przecież nie eksmituję kota, bo nie mam wyroku ! :lol:

Wojnę też wygram :wink:
Czego wam wszystkim też życzę. :winko:
Będę pisać co i jak. Najlepiej uczyć się na błędach innych.

Wygrasz,wygrasz !
Mój kot sam się eksmitował z klawiatury.Nawet nie potrzebowałem komornika. :D

czy gdzieś Pani historia jest opisana jestem po wyroku o eksmisje bez prawa do lokalu socjalnego chcę sie odwoływac nie wiem jak.Pozdrawiam

W temacie naruszenie posiadania. Proponuję wpisać w wyszukiwarce słowo kluczowe i wyświetlą się Panu pokrewne tematy.
Ale jak nie ma Pan prawa do lokalu, tzn że był Pan sprawcą przemocy...? Ciężka sprawa, bo wg "ustawy o ochronie praw lokatorów" takim osobom lokal się nie należy.

WCALE ŻE NIE MAM ZALEGŁOSCI W CZYNSZU,2 LATA BYŁEM BEZ PRACY A PO 50 SIATCE WCALE NIE JEST ŁATWO ZNALEŻC PRACĘ?

No to dziwne, bo w ustawie są wymienione przypadki kiedy lokal socjalny, czy chociaż tymczasowy się nie należy. Samo nie płacenie nie pozbawia prawa do lokalu socjalnego.

Powrót