Naruszenie prywarnosci?

• Autor wątku Autor wątku MartaM89
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

MartaM89

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Albo wykończenie psychiczne.Z Mężem wynajmujemy jego rodzicom mieszkanie
W jednym domu.Robili zdjęcia pod nasza nieobecność naszemu mieszkaniu rozsylali po rodzinie,nagrywali mnie pokryjomu,(nasze rozmowy)kiedy myslalam,że jest wszystko wporzadku.Czasem mam strach iść pranie powiesić,na ogród w ogole nie wychodzę z dzieckiem,zaraz jakieś kaszlenie przy oknie chęć zwrócenia uwagi na małą,nachodzenie.Chcieliśmy z nimi zakończenie umowy obustronne,ale zakończyło sie to jak zwykle wi elka wojna.Wymiekam już psychicznie.Ktoś moze poradzić?

Marta, dlaczego nie piszesz, co na to wszystko ich syn, czyli Twój mąż??? Myślę, że nie piszesz wszystkiego. Dlaczego boisz się wychodzić z dzieckiem do ogrodu? Czy realna jest z ich strony groźba pobicia? Jeśli tak, to zrób doniesienie na policję; napewno będzie dochodzenie policyjne, jeżeli Twoje doniesienie na policję będzie "się trzymało kupy". A poza tym umowę najmu można tym ludziom wypowiedzieć; bez "wojny". Trzeba tylko napisać wypowiedzenie umowy, czyli "Kündigung des Mietvertrages", i zadbać o to, żeby był dowód doręczenia. A napisać wypowiedzenie na pewno można bez "wojny"; spokojnie, np. na stole w kuchni, przy zamkniętych drzwiach, samotnie.

Nie grozi pobicie,to raczej psycho teror.Nie możemy od tak dac im
Wypowiedzenia,jedynie jak przestali by placic.Mój Mąż cierpi na tym
Najbardziej.Będziemy pewnie musieli wlekac sie po sądach
Ja myślałam,że takie sprawy tylko w tv.
Albo sprzedaż domu,co też byłoby długotrwałym procesem.

Powrót