P
peron
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam,
Mam problem z calkowitym usunieciem danych z naszej-klasy. Konto usunolem dobre 6 miesicy temu za jakis czas przez przypadek wpisalem stary login i haslo ku mojemu zdziwieniu zalogowalem sie i w profilu moglem przegladac moje dane!
Wyczytalem w regulaminie : "(Dz.U. nr 133, pozycja 883), w szczególności
prawo wglądu do własnych danych, prawo żądania aktualizacji i
usunięcia danych oraz prawo wniesienia sprzeciwu w przypadkach
określonych w przepisach tej ustawy. Baza danych osobowych prowadzona
przez Serwis została zgłoszona do Generalnego Inspektora Ochrony
Danych Osobowych. "
Napisalm e-mail z zadaniem usuniecia moich danych osobowy z bazy naszej klasy mijaja dwa miesiace bez odpowiedzi. Co moge wiecej zrobic aby zalatwic problem czy takie dzialanie NK jest zgodne z prawem zadam usuaniecia konta i nic jak sprawa wyglada od strony prawnej. Z gory dziekuje za odpowiedz
pozdraiwam
Mam problem z calkowitym usunieciem danych z naszej-klasy. Konto usunolem dobre 6 miesicy temu za jakis czas przez przypadek wpisalem stary login i haslo ku mojemu zdziwieniu zalogowalem sie i w profilu moglem przegladac moje dane!
prawo wglądu do własnych danych, prawo żądania aktualizacji i
usunięcia danych oraz prawo wniesienia sprzeciwu w przypadkach
określonych w przepisach tej ustawy. Baza danych osobowych prowadzona
przez Serwis została zgłoszona do Generalnego Inspektora Ochrony
Danych Osobowych. "
Napisalm e-mail z zadaniem usuniecia moich danych osobowy z bazy naszej klasy mijaja dwa miesiace bez odpowiedzi. Co moge wiecej zrobic aby zalatwic problem czy takie dzialanie NK jest zgodne z prawem zadam usuaniecia konta i nic jak sprawa wyglada od strony prawnej. Z gory dziekuje za odpowiedz
pozdraiwam