N
NicoOla20
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam, mam 16 lat. Jestem w I klasie technikum, ze względu na kierunek, jaki obrałam - jestem jedyną dziewczyną w klasie. Ogromny problem z tym ma Pani z j. angielskiego. Jest to starsza kobieta, przed 60-tką , jednak przez to, że ma kase, (bogatego męża) to trzyma się nieźle i przez to czuje się lepsza. Problem polega na tym, że za każdym razem, jestem traktowana gorzej od swoich rówieśników z klasy. Mamy dopiero koniec października, a ja już zostalam poinformowana, że nie zdam do następnej klasy. Ze wszystkimi z klasy potrafi dobrze porozmawiać, pośmiac się. A jeśli ma zamienić ze mną pare słów dotyczących kartkówki np to jest nie miła. Nie potrafię z angielskiego czasów, które teraz przerabiamy (ze względu, że w gimnazjum miałam nauczycielke, która nis niczego nie uczyła - teraz mam takie skutki ), mam dwie jedynki na czysto. A ona nie jest w stanie mi tego wytłumaczyc, bo twierdzi, że sie nie ucze i to jest moja wina mimo iz codziennie siedze po 2h w ksiazkach wkuwając wszystkie zasady z angielskiego.
Dzisiaj mialam bardzo nieprzyjemną sytuacje. Otóż wychodząc z rówieśnikami ze szkoły, kolega otworzył pierwszy drzwi, w tym samym momencie do budynku chciała wejść właśnie Pani z angielskiego... Kolega i ja powiedzielismy " Dzień dobry" ładnie uśmiechając sie przy tym. Koledze odpowiedziała, i normalnie wyszedł pierwszy z budynku, a do mnie z tekstem " Może byś mnie przepuściła ? " ... Z tego co mi wiadomo to najpierw się wychodzi, a później wchodzi.
Jestem załamana. Nie potrafię się skupic na lekcjach, bo cały czas mysle o tym ze moge nie z dac z jezyka. Moge przejsc na warunku, ale wtedy musze zdawac cały I rok w drugiej klasie co jeszcze tylko pogorszy sytuacje. Po prostu czuje to, że ona mnie nie cierpi. I zrobi wszystko zeby mnie zostawić. Dodam tylko, że do chłopaków sypie jakimis obleśnymi tekstami po angielsku typu " czuje sie przy was taka sexowna "
Bardzo prosze o pomoc.
Dzisiaj mialam bardzo nieprzyjemną sytuacje. Otóż wychodząc z rówieśnikami ze szkoły, kolega otworzył pierwszy drzwi, w tym samym momencie do budynku chciała wejść właśnie Pani z angielskiego... Kolega i ja powiedzielismy " Dzień dobry" ładnie uśmiechając sie przy tym. Koledze odpowiedziała, i normalnie wyszedł pierwszy z budynku, a do mnie z tekstem " Może byś mnie przepuściła ? " ... Z tego co mi wiadomo to najpierw się wychodzi, a później wchodzi.
Jestem załamana. Nie potrafię się skupic na lekcjach, bo cały czas mysle o tym ze moge nie z dac z jezyka. Moge przejsc na warunku, ale wtedy musze zdawac cały I rok w drugiej klasie co jeszcze tylko pogorszy sytuacje. Po prostu czuje to, że ona mnie nie cierpi. I zrobi wszystko zeby mnie zostawić. Dodam tylko, że do chłopaków sypie jakimis obleśnymi tekstami po angielsku typu " czuje sie przy was taka sexowna "
Bardzo prosze o pomoc.