Nazizm na forach internetow

• Autor wątku Autor wątku argemen
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

argemen

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
9
Spotkałem się na pewnym forum z użytkownikiem, który zachwalał działania nazistów na ziemiach polskich, ostatnimi czasy również nie omieszkał zwyzywać użytkowników od hitlerowców, nazistów i gestapowców. Czy ten osobnik może ponieść jakiekolwiek konsekwencje?

I trzeba tę sprawę zgłosić na policję czy do prokuratury? Osobiście mam dosyć być wyzywanym od gestapowców i czas to ukrócić.

no i co ci to da ? Glupie zachowanie, po prostu go zignoruj i tyle. Kiedys ludzie sie bili i wyzywali, ale zalatwiali to miedzy soba, a teraz byle jaka glupota i leci czlowiek na policje :/

Minęły czasy, kiedy można było kogoś wyzwac na pojedynek na szable\miecze.
Teraz byś za to poszedł siedzieć, za bójkę to samo. Słowa do jegomościa nie docierały, prośby wypuszczał drugim uchem więc trzeba podjąć takie kroki.

I tak, policja jest od tego, by działała. Mam to w głębokim poważaniu, czy ludzie określą mnie teraz modnym mianem konfidenta. Ja nie chcę być wyzywany od morderców niektórych członków mojej rodziny.

piszesz zawiadomienie do Sądu Karnego , opłacasz w Sądzie na wstępie 300 PLN i czekasz na sprawę..:)

a Policja w tym przypadku czynności wykona jak Sąd jej to nakaże :)

A jak wygląda sytuacja, gdy kilka osób chce złożyć ten pozew? Wybieramy jednego przedstawiciela, który opłaci te koszta i złoży pismo, czy możemy grupowo złożyć oskarżenie?

człowieku ale to tylko internet, nikt nikogo tam nie zna, zawiadom go ze jesli nie przeprosi to zglosisz sprawe i tyle. jak sasiad ci napluje na chodnik tez lecisz na policje?
nie mowilem wcale o szablach i mieczach, ale czasy jeszcze 10 lat temu.

Powrót