nękanie przez sms

• Autor wątku Autor wątku adzik12
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

adzik12

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam serdecznie i proszę o pomoc. Wiem,że ten temat był już dość często poruszany na forum ale ja chciałabym usłyszeć jednoznaczną odpowiedź.
Chodzi o nękanie sms-ami o ile tak to można nazwać.
Ja i mój były mąż razem prowadzimy firmę (nie spotykamy się często ale sporadycznie konsultujemy się w niektórych sprawach-mamy nieletniego syna). Obije mamy swoje rodziny i wszystko byłoby ok. gdyby nie chorobliwa zazdrość żony mojego ex męża. Nie ma w nich zwrotów typu "zabiję Cię" czy "ty taka owaka", ale chrzani coś bym zostawiła jej rodzinę w spokoju i takie tam. Na początku reagowałam i próbowałam tłumaczyć,że to tylko interesy ale do tej kobiety kompletnie nic nie dociera.Już nie wiem co robić, bo to co wypisuje wyprowadza mnie z równowagi i burzy mój spokój. Zaczyna uderzać w moją rodzinę i to mnie martwi. Nie odpisuję i nie rozmawiam, ale nie wiem do kogo się zwrócić i jak to mogę załatwić. Zmiana kolejnego nr tel. też nic nie zmieni. Błagam, poradźcie co robić? Co skutecznie może tę Panią "utemperować". Jestem tym zmęczona i nie chcę zniżać się do jej poziomu.Mam zszarpane nerwy i serdecznie dość tego horroru. Pomóżcie i z góry serdecznie dziękuję.
Ada

Pani przykładów nie podała, ale sądzę że tutaj tylko może pomóc Pani eks mąż. Niech sobie z nią porozmawia.
Skoro Pani chodzi faktycznie tylko o interesy to w sumie nie powinno być problemu :-)

Wg mnie, 15 lat temu na policji by Panią wyśmiali, dzisiaj nic nie poradzą, a za 15 lat wygrałaby pani sprawę a ta kobieta dostała by zakaz sms'owania na Pani numer.

Powrót