Netia 1mbit

• Autor wątku Autor wątku Foxium
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
F

Foxium

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam,
Mam pewien złożony problem z ktorym sie dotad nie spotkalem dlatego mam nadzieje ze tutaj ktos mi poradzi cos sensownego, a mianowicie...
Zakupilem jakis czas temu Netie z opcja na 1mbit, wszystko bylo fajnie do czasu gdy spostrzeglem ze jednak ów 1mbita nie mam lecz zaledwie 512.... oczywiscie dzwonilem i sie dowiadywalem o co tu chodzi, wytlumaczenie bylo takie ze lacze/kabel/centrala w mojej dzielnicy czy cos w tym stylu "nie obsluguje" opcji 1mbita, krotko mowiac Netia zwalila wszystko na tepse a rachunki jak przychodzily za opcje 1mbit tak przychodza dalej nawet po mojej reklamacji na pismie po ktorej nie dostalem zadnego odzewu...
Stad moje pytanie czy jesli Netia nie wywiazuje sie z umowy w ktorej wyraznie jest zaznaczona opcja 1mbita na rok czasu mam prawo zerwac z nimi umowe i nie placic za usluge ktorej defakto dostawalem tylko polowe przez ostatnie 3 miesiace....
ps. zapomnialem dodac ze ów netie mam juz pol roku a ten problem zobaczylem dopiero po dwoch miesiacach i od tamtej pory z netia "negocjuje" w tej sprawie czyli przez 3 ostatnie miechy i od tej pory nie place za internet i tu tez chcialbym sie dowiedziec czy mam obowiazek zaplacenia za cos co dostawalem tylko w polowie.
Pozdrawiam i licze na pomoc :)

było juz o tym na Forum - poszukaj...

kupiłeś nie pcję 1 MBit tylko do 1 Mbita...a to duża różnica....

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót