M
Malibu1
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 19
Witam. Jestem użytkownikiem Netii, z którą podpisałam umowę jakieś 3 lata temu. Ok 1,5 temu moja mama niestety przedłużyła z nimi umowę. Piszę niestety ponieważ są to zwyczajni oszuści. Mamy z nimi mnóstwo problemów. Netia nie dość, że łamie warunki własnej umowy to co gorsza nie ma z nimi kompletnie żadnego kontaktu. Nie reagują na moje maile, ani telefonów też nie odbierają. Ostatnio czekałam 2 godziny i leciała tylko muzyczka w słuchawce. W umowie mam zapisaną prędkość 1 Mb, podczas gdy faktyczna prędkość wynosi....3 kb. Z trudem piszę tego posta, ponieważ strony otwierają mi się w ciągu 10-15 minut. Nie wiem, już co zrobić, czy jest możliwość natychmiastowego zerwania z nimi umowy? Nie wiem, do kogo się zwrócić w tej sprawie. Jak już pisałam z samą Netią nie ma w ogóle kontaktu. Dodatkowo mają straszny bałagan, ludzi niekompetentnych, wielokrotnie gubili moje faktury i naliczali karę, podczas gdy ja normalnie zawsze o czasie opłacam warunki, co jestem wstanie im udowodnić, ale nawet te dowody gubią. Nie jestem wstanie się z nimi logicznie dogadać.